Avio karte

Pošaljite upit za avio karte

Vaši podaci

Molimo vas da ispunite sva polja označena crvenom bojom. Sve informacije nisu nužne, ali nam pomažu u potrazi!

Vaš upit

KN / po osobi

Najviše nas razveseli kad čujemo da je netko od naših putnika među našim sadržajem dobio ideju za svoje sljedeće putovanje. Slažete li se s time da vaše podatke pohranimo kako bismo vam povremeno putem web stranice ili drugih kanala (e-mail, društvene mreže) prikazali sadržaj za koji smatramo da bi vas zanimao?

Uključuje slanje aktualnih vijesti i općih informacija o ponudi, novostima, pogodnostima, događajima i nagradnim igrama te druge vijesti opće prirode. Osobni podaci koje obrađujemo u tu svrhu uključuju: ime, prezime, podatke za kontakt, podatke iz naručenih usluga te podatke o korištenju web stranice ili aplikacije STA putovanja.

Uključuje pohranjivanje osobnih podataka i prethodnih upita kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i ubrzao proces tog upita.

Razumijem da u bilo kojem trenutku mogu opozvati korištenje svojih osobnih podataka te da imam pravo na informiranost, dopunu, ispravak, ograničenje obrade, brisanje, prenosivost i prigovor u vezi sa svojim osobnim podacima. Više informacija dostupno je na web stranici s informacijama o zaštiti osobnih podataka koje sadrže detaljnije informacije o tome kako STA Zagreb d.o.o. obrađuje osobne podatke.

Upravitelj osobnih podataka: STA Zagreb d.o.o., Ul. Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb
Kontakt osobe ovlaštene za zaštitu osobnih podataka: