All we do is travel

17. ožujak 2017

STA putovanja

VODIČ: Koncerti u Europi na proljeće i ljeto 2017.

Koncertna sezona stiže s proljećem i ljetom, kada se Europa budi iz zimskog sna. Gdje se možete probuditi i uz koju glazbu? Paaa… diljem Europe, na nama dosta bliskim i pristupačnim lokacijama. Nema izgovora ako želite slušati dobru glazbu i zaplesati.

U Hrvatsku stižu Arcade fire koji će u sklopu IN Music Festivala nastupiti 19. lipnja. Dan kasnije nastupaju Kings of Leon, a ako vam to ne odgovara,možete ih poslušati u Beču 3. lipnja, kada je ujedno i koncert Bruna Marsa. Pet Shop Boysi dolaze u Zadar 12. kolovoza, a Grace Jones u Pulu 30. kolovoza. Volite li Natalie Imbrugliu, dobra vijest je da stiže u zagrebačku Tvornicu kulture 3. svibnja, a sredinom ljeta u Puli će vas zabavljati i Sting, i to 26. srpnja.


 

Ako vam i to nije dovoljno, krenite preko granice.

Bob Dylan održat će koncert u Parizu 20. travnja, a dan kasnije u obližnjem gradu Boulogne-Billancourt. U Londonu ima 3 dana zaredom koncerte od 28. do 30. travnja, dok je u Dublinu 11. svibnja.

Dave Matthews band nastupa 1. travnja u Beču , 6. travnja u Padovi, a dan kasnije u Milanu.

Na Depeche Mode možete u Ljubljanu 14. svibnja ili možda u Budimpeštu 22. svibnja, a U2 poslušajte u Berlinu 12. srpnja, ili možda u Rimu 15. i 16. srpnja. U Dublinu pak nastupaju u subotu 22. srpnja te 25. i 26. srpnja u Parizu.

Ed Sheeran je trenutno na turneji Europom i možete ga tijekom travnja uhvatiti u Dublinu, Glasgowu, Amsterdamu, Barceloni, Madridu, Parizu, itd, dok će prva tri dana svibnja ima zaredom koncerte u Londonu.

Iron Maiden imaju koncert u Dublinu zakazan za 6. svibnja, nakon čega ide na britansku turneju u sklopu koje nastupaju u Londonu 27. i 28. svibnja.


 

Adele u Londonu također ima 4 uzastopna koncerta i to 28. i 29. lipnja te 1. i 2. srpnja, nakon čega kreće na turneju po Australiji.

Robbie Williams nastupa u Manchesteru 2. i 3. lipnja, u Londonu 23. lipnja, a gostovat će i u Dublinu (26. lipnja), Parizu (1. srpnja) ili nama bližoj Italiji gdje nastupa u Veroni, Lucci, Barolu od 14. do 17. srpnja pa kreće u Njemačku. Gostuje i u nama bližoj Budimpešti 23. kolovoza, tj. 26. kolovoza u Beču.

Koncert Red Hot Chilli Peppersa u Rimu 20. srpnja je već rasprodan, no možete ih uhvatiti u Milanu 21. srpnja ili krajem ljeta u Dublinu gdje nastupaju 20. i 21. rujna.

Radiohead sviraju u Firenci 14. lipnja, u Milanu 16. lipnja ili pak u Dublinu 20. lipnja.

Coldplay je 11.6 u Beču, a u Milanu nastupa dva dana zaredom 3 i 4. srpnja, dok je 8. srpnja u Dublinu.

Dan iza Coldplaya, u Beču koncert imaju Cranberries, dok je pak 17.6. rezervirao Blink 182.

Bruno Mars nastupa u Lisabonu 4. travnja, u Londonu 18. i 19. travnja, 30.5. je u Budimpešti, 3. lipnja je u Beču, 12. lipnja u Bologni te 15. lipnja u Milanu.

Guns 'n' Roses također imaju koncert Lisabonu, i to 2. lipnja, a dva dana kasnije 4. lipnja sele u Madrid, zatim su 16. i 17. lipnja u Londonu te 10. srpnja u Beču.

Aerosmith nastupaju 26. lipnja u Lisabonu.

Na Exit festival u Novom Sadu od 5. do 9. srpnja možete uživati u glazbi Killersa, Liama Gallaghera ili pak Duke Dumonta koji je široj publici poznat po hitu Ocean Drive.


Na Sziget festival od 9.-16. kolovoza stiže čitav niz imena, među kojima izdvajamo Interpol, PJ Harvey, Metronomy, GusGus, Kasabian.

Očekuje se da će Bruce Springsteen najaviti uskoro datume za turneju po EU nakon završetka aktualne turneje "The River" po Australiji i Novom Zelandu. Na sam početak jeseni, dok je mnogima još ljeto u glavi, u Milano dolazi i Lady Gaga 26.9., 6. i 7. listopada je u Parizu te 9. i 11. listopada u Londonu.

Naravno da ima još mnogo koncerata diljem Europe, mi smo vam samo pokušali dati neki pregled događanja na onim lokacijama koja su vam lako dostupna automobilom ili avionom. Dobar koncert je sasvim dobar razlog za putovanje!

Pogledajte obavezno naše akcije za europske gradove ili nas nazovite, uvijek imamo nekog asa u rukavu.:)

 

Hoću još!

Prijavi se na STA obavijesti! Dvaput mjesečno ćemo poslati zanimljive putničke priče i najpovoljnije cijene avio karata.

KOMENTARI
2 komentara

joyce burke

Gost

Priča o tome kako sam se okrenuo suprugu. Vratio se moj svijet i moj život! Nakon godinu dana slomljenog odnosa, moj muž me obavijestio o razlozima. Osjećala sam se kao da moj život završava, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam emocionalno nizak. (Zahvaljujući vještici po imenu dr. NHAGA) koju sam upoznala na mreži. Jedan vjeran dan, dok plivam putem Interneta, svjedočio sam svjedočenju ovog čarobnjaka. Neki su ljudi svjedočili da je vratio svog bivšeg dečka, neki su priznali da je oporavljao uterus, iscjeljivanje raka i drugih bolesti, neki su priznali da bi mogao spell da zaustavi razvod i tako dalje. Također sam upoznao posebnu svjedočanstvo o ženi po imenu CINDY, koja je svjedočila o tome kako je donijela svog dečka Ex u manje od dva dana, a na kraju svjedočenja odustala je e-adresu dr. NHAGA. Nakon čitanja ovoga, odlučio sam pokušati. Kontaktirala sam mu e-mailom (Nhagaspellcaster@gmail.com) i objasnila problem, rekla mi da se ne brinem, da se u 48 sati moj muž vratio meni. Na moje iznenađenje moj je muž došao k meni i zamolio me da mu oprostim. Riješili smo naše probleme, a sretniji smo nego prije ... Dr. NHAGA je doista talentirani čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek ... Ako imate problema i tražite pravi i pravi čarobnjak za rješavanje svih vaših problema. To je legitimno. Kontaktirajte ga na svojoj e-pošti, (Nhagaspellcaster@gmail.com) nhagaspirituals.wixsite.com/nhaga

zhang

Gost

(ГАРАНЦИОНЕН ДОВЕРИТЕЛЕН ФОНД) Върнете се в добрите стари времена банките ще вземат решения за кредитиране въз основа на отношения и доверие. Ако искате да получите заем, местната Ви банка често би могла да поиска от вас някой, който ви е доверил да ви гарантира. Тогава нещата се промениха, компютърните кредитни резултати поеха и милиони хора бяха оставени на студа, защото резултатът им не се побираше. Не позволяваме на компютрите да решат дали можеш да заемаш. Няма значение дали имате лоши кредити или сте самостоятелно заети. ние ще се уверим, че възстановяването е достъпно и ще има бърз разговор с вас и вашия гарант. Може да се наложи да ви се обадим, само за да завършим всичко. Ние основаваме нашите решения на прост здрав разум. Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Търсите повече, защото сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми нещо от миналото. Ние заемаме средства на лица, които се нуждаят от финансова помощ, които имат лош кредит или пари, необходими за плащане на сметките си, да инвестират в процент от 2%. Свържете се с ГАРАНТЕН ДОКУМЕНТ ФОНД днес на (guaranteeetrustfunds@hotmail.com).

Komentiraj

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana