All we do is travel

24. studeni 2017

STA putovanja

Ideje za poklone: 17 fora gadgeta za putnike


Što bi jedan putnik trebao kupiti ili barem bi bilo zgodno da ima? Od terapijskih svjetlosnih naočala do grijaćih uložaka za cipele, proizvoda zaista ima napretek , a mi smo izdvojili njih 17 koji su nam se ovog puta najviše svidjeli.

 1. TravelCard Charger

Punjač za mobitele veličine kreditne kartice TravelCard charger lako se spremni, a spašava stvar kad vam na putu zatreba mobitel, a baterija se ispraznila. Radi i za iPhone i za Android telefone.

Cijena: 29 USD

 1. Ostrich Pillow

Jastuk za spavanje Ostrich Pillow izgleda smiješno, ali je savršena stvar kad vam se spava na putu, a želite tišinu, mrak i udobnost. Nazvan je po noju (eng. ostrich) koji zabije glavu u pijesak, a vi ćete glavu zabiti u mekanu tkaninu, te pritom imati i otvor za disanje te dvije rupe za ruke ako se poželite nasloniti na neki stol.

Cijena: 64.99 USD

 1. Minipresso

A post shared by Ben Fogle (@benfogle) on

Neki ljudi ne mogu bez svoje jutarnje kave. Minipresso je kompaktna mašina za espresso koja vas neće iznevjeriti.

Cijena: 59 USD

 1. Ultimate Ears Roll 2

Na odmoru zna biti bučno, ali ponekad i pretiho. Želite li uživati u vlastitoj audio knjizi ili glazbi s telefona na plaži ili na brodu, zvučnici Ultimate Ears Roll 2 odličan su izbor jer su vodootporni.

Cijena: 99.99 USD

 1. Occles

A post shared by Occles (@occles) on

Naočale koje blokiraju svjetlost 100% bit će vam spas kad s poželite naspavati u avionu.

Cijena: 23.99 USD

 1. Cardiff Wings

A post shared by INVENTORS (@inventors) on

Cardiff Wings je naslon za avionsko sjedalo na kojem ćete položiti glavu i naspavati se, bez da vas bude trzaji glave koja stalno pada. Samo ga zakačite na sjedalo i spavate kao beba.

Cijena: 45 USD

 1. Scrubba Bag

A post shared by Nesten Ikkje Redd (@nir.cath) on

Najmanja mašina za pranje rublja na svijetu Scrubba Bag pomoći će vam da na dugačkom putovanju ostanete čisti. Ovo je posebno odličan proizvod za sve anaturiste, planiranje, ljubitelje trekinga i istraživanja jer vam omogućuje da perete odjeću u hodu. Ako ništa drugo, barem da imate čiste čarape i donje rublje.

Cijena: 55 USD

 1. AirBolt

Lokot uz kojeg ćete se osjećati sigurnije. AirBolt je uređaj koji je otključava pomoću telefona, a ima i ugrađeno praćenje za slučaj da vam netko ukrade torbu, baš kao i alarm ako se neočekivano udaljite od prtljage.

Cijena: 79.95 USD

 1. Skyroam

Za ovisnike o internetu Skyroam Wi-Fi hotspot je odlična stvar jer omoguće neograničene podatke i Wi-Fi bez obzira gdje se nalazili. Uređaj možete unajmiti ili kupiti. Ako ga unajmite, uređaj dostavljaju i u Hrvatsku, a najam košta oko 8.5 USD dnevno.

Cijena uređaja: 99.99 USD

 1. Luminette

A post shared by Boris Vallee (@borisvallee) on

Jet lag vam može uništiti odmor, barem prva dva dana dok ne dođete sebi. Stoga ga spriječite pomoću uređaja koji emitira bijelu i plavu svjetlost. Nakon par sati umjetnog svjetla usmjerenog prema vašim očima, resetirat ćete unutarnji tjelesni sat i biti „kao novi.“

Cijena: 198 USD

  Napokon rješenje za jet lag: evo kako ga pobijediti

   7 načina za uhvatiti barem malo sna na dugotrajnim letovima

    40 savjeta iskusnog putnika: Pripremi se za putovanje like a boss!

    1. ThermaCell Heated Insole

    Idete li nekamo gdje je hladno, možda nije loše da razmislite o termalnim ulošcima za cipele koji su vodonepropusni i griju vas iznutra.

    Cijena: 129.99 USD

    1. GoPro Hero5

    Ako ste avanturistički tip koji uz to voli sve snimati, za vas je vodootporna kamera GoPro, čija posljednja verzija ima i glasovnu kontrolu.

    Cijena: 399.99 USD

    1. FreedomPop Sim Card

    A post shared by FreedomPop (@freedompop) on

    FreedomPop je nova vrsta mobinog plana. Za 20-ak USD-a mjesečno možete dobiti neograničen promet, pozive i SMS poruke bez potpisivanja ugovora. Kompanija nudi i besplatne međunarodne pozive iz više od 60 zemalja.

    Cijena: 20 USD mjesečno

    1. Lume Cube

    A post shared by Lume Cube® (@lumecube) on

    Prenosivo svjetlo je odlično rješenje zatreba li vam pomoć kod snimanja po mraku. Ovaj flash se jednostavno spaja na vaš pametni telefon, digitalni fotoaparat ili GoPro.

    Cijena: 79.99 USD

    1. Samsung Gear 360

    Za snimanje dobrih trenutaka tu je i Samsungove kamera Gear 360, koja će sve snimiti na način da ponovo taj isti trenutak možete proživjeti koristeći Samsung VR set.

    Cijena: 349 USD

    1. Fitbit Flex 2

     

    Volite li vježbati ili barem pratiti koliko hodate, vjerojatno već znate za Fitbit i slične uređaje. Posljednji Fitbit Flex 2 je vodootporan, pa možete mjeriti i koliko plivate.

    Cijena: 99.95 USD

    1. Avalanche Survival Pack

    Paket za preživljavanje u lavini nije loša ideja za sve one koji vole zimu provoditi na snježnim lokacijama, a usput su i avanturisti koji samostalno kreću istraživati velike padine. Odlično je za planinare koji žele ostati sigurni na snijegu. Sadrži dva zračna jastuka koji na potez ručke pomažu da lakše izronite iz snijega na površinu.

    Cijena: 629 USD

     Prokletstvo adaptacije: Zašto je bolje kupovati iskustva, a ne stvari?

      10 gadgeta koje nosim sa sobom na putovanja

      Hoću još!

      Želite ostati u kontaktu s našim novostima i akcijskim cijenama avio karata? Unesite svoju e-mail adresu kako bi vas jednom ili dvaput mjesečno u vašem poštanskom sandučiću dočekale informacije o zanimljivim i povoljnim putovanjima.

      KOMENTARI
      0 komentara

      All we do is travel

      S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

      STA putovanja
      Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

      0800 19 98

      info@staputovanja.com

      Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

      ZAGREB
      T: 01 488 63 40
      M: 099 488 63 40
      F: 01 488 63 45
      L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

      LJUBLJANA
      T: +386 (0)1/ 439 16 90
      T: +386 (0)1/ 439 16 91
      M: +386 (0)41 612 711
      L: Ajdovščina 1, Ljubljana