All we do is travel

12. lipanj 2017

STA putovanja

Rim: Tajnoviti pogled kroz ključanicu otkriva neočekivan prizor


Viriti kroz ključanicu nije baš najpristojnija stvar. Međutim, pozivamo vas da povirite kroz ključanicu na jednim rimskim vratima koja krije jednu predivnu tajnu – pogled na kupolu crkve svetog Petra.

Aventine 

Dom malteških križara, rimokatoličkih legendarnih vitezova nastalih u 11. stoljeću u Jeruzalemu, nalazi se na Aventinskom brdu u Rimu i ima status suverene države. Što znači da pogledom kroz ključanicu odjednom imate prilike „biti“ u tri države istodobno: Suverenog malteškog vojnog reda, Italiji i Vatikanu.

Kad biste samo šetali pored građevine Malteškog reda, sasvim sigurno vas ne bi privukla prilično decentna, da ne kažemo neugledna, vrata s malenom ključanicom na Piazza dei Cavalieri di Malta. Iza vrata nalazi se predivan vrt kojeg možete posjetiti ako zakažete posjet, no za pogled kroz ključanicu ne treba dozvola. Samo malo penjanja uz Aventin, najjužniji od sedam brežuljaka na kojima je nastao Rim.

Aventine 

Ovu rimsku tajnu otkrili su turisti pa se nemojte iznenaditi bude li ljudi, brzo ćete stići na red. Dođite predvečer na zalazak sunca ili po danu kad je sunčano, šteta da hodate toliko a da bog oblaka ne doživite svu ljepotu pogleda.

Orange 

Kad ste se već popeli na brdo, produžite do obližnjeg vrta naranči (Giardino degli Aranci) i odmorite uz stabla puna plodova s panoramskim pogledom na vječni grad. Tu obično nema puno ljudi, jer se mnogima ne šeće do ovog mjesta obzirom da treba pješačiti. Uživajte u tišini, to je dosta rijetko u Rimu.

Orange garden 

Aviokarte za Rim

Putopis: Đir po Italiji

Italija ograničava broj turista u Cinque Terre za skoro duplo manje!

Hoću još!

Prijavi se na STA obavijesti! Dvaput mjesečno ćemo poslati zanimljive putničke priče i najpovoljnije cijene avio karata.

KOMENTARI
1 komentar

joyce burke

Gost

Priča o tome kako sam se okrenuo suprugu. Vratio se moj svijet i moj život! Nakon godinu dana slomljenog odnosa, moj muž me obavijestio o razlozima. Osjećala sam se kao da moj život završava, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam emocionalno nizak. (Zahvaljujući vještici po imenu dr. NHAGA) koju sam upoznala na mreži. Jedan vjeran dan, dok plivam putem Interneta, svjedočio sam svjedočenju ovog čarobnjaka. Neki su ljudi svjedočili da je vratio svog bivšeg dečka, neki su priznali da je oporavljao uterus, iscjeljivanje raka i drugih bolesti, neki su priznali da bi mogao spell da zaustavi razvod i tako dalje. Također sam upoznao posebnu svjedočanstvo o ženi po imenu CINDY, koja je svjedočila o tome kako je donijela svog dečka Ex u manje od dva dana, a na kraju svjedočenja odustala je e-adresu dr. NHAGA. Nakon čitanja ovoga, odlučio sam pokušati. Kontaktirala sam mu e-mailom (Nhagaspellcaster@gmail.com) i objasnila problem, rekla mi da se ne brinem, da se u 48 sati moj muž vratio meni. Na moje iznenađenje moj je muž došao k meni i zamolio me da mu oprostim. Riješili smo naše probleme, a sretniji smo nego prije ... Dr. NHAGA je doista talentirani čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek ... Ako imate problema i tražite pravi i pravi čarobnjak za rješavanje svih vaših problema. To je legitimno. Kontaktirajte ga na svojoj e-pošti, (Nhagaspellcaster@gmail.com) nhagaspirituals.wixsite.com/nhaga

Komentiraj

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana