All we do is travel

14. April 2017

STA putovanja

Romantika za ljubitelje pive: Ovaj craft beer hotel ima jacuzzi pun pive


Foto by Brewdog

TheDogHouse će biti prvi craft beer hotel ili hotel zanatskog piva u svijetu za koji je novac prikupljen putem crowdfundinga, a vi se još uvijek možete uključiti u priču. Za 150 USD-a dobit ćete noćenje s pivskim doručkom u hotelu za dvoje.

Škotska pivska kompanija BrewDog pokrenula je Indiegogo kampanju s ciljem prikupljanja sredstava za otvaranje prvog hotela zanatskog piva u Columbusu u državi Ohio gdje već imaju pivovaru. Sada bi pored nje izgradili hotel koji bi s radom trebao krenuti krajem 2018. godine. Hotel od 50 soba zvao bi se The DogHouse, a pogodnosti ovog hotela su sasvim primamljive:

  • Točinik s PUNK IPA pivom u svakoj sobi
  • Mini-bar pun pive u svakoj tuš kabini, kako ne biste ni sekunde bili bez omiljene tekućine
  • pristup ograničenim izdanjima pive u obližnjoj pivovari
  • SPA gdje se koriste proizvodi od hmelja
  • Sparivanje piva s hranom (doručak, ručak, večera)
  • U luksuznom suiteu, jacuzzi pun pive


Foto by Brewdog

Iako za 150 dolara možete dobiti noćenje, želite li jacuzzi s pivom, morat ćete kupiti „perk“ od 2000 dolara. Za 5000 dolara možete i napraviti vlastitu verziju piva, dok za 30.000 dolara imate čitav hotel samo za sebe na 1 noć. Odlično ako ste bogati, volite pivo i planirate vjenčanje. Vjerojatno niste, pa je i ono noćenje od cca 1000 kuna sasvim super.

Pive ove pivovare nisu nepoznate ni domaćim ljubiteljima crafta, koji su vjerojatno već kušali Punk IPA, Dead Pony Club, Jet Black Heart ili pak Vagabond Pale Ale.

Gdje se u Europi pije najjeftinije pivo?

Ico: Gdje sam pio najbolja craft piva diljem svijeta, od San Diega do Moskve

Do pive u Jordanu preko veze

 

Hoću još!

Prijavi se na STA obavijesti! Dvaput mjesečno ćemo poslati zanimljive putničke priče i najpovoljnije cijene avio karata.

KOMENTARI
1 komentar

joyce burke

Gost

Priča o tome kako sam se okrenuo suprugu. Vratio se moj svijet i moj život! Nakon godinu dana slomljenog odnosa, moj muž me obavijestio o razlozima. Osjećala sam se kao da moj život završava, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam emocionalno nizak. (Zahvaljujući vještici po imenu dr. NHAGA) koju sam upoznala na mreži. Jedan vjeran dan, dok plivam putem Interneta, svjedočio sam svjedočenju ovog čarobnjaka. Neki su ljudi svjedočili da je vratio svog bivšeg dečka, neki su priznali da je oporavljao uterus, iscjeljivanje raka i drugih bolesti, neki su priznali da bi mogao spell da zaustavi razvod i tako dalje. Također sam upoznao posebnu svjedočanstvo o ženi po imenu CINDY, koja je svjedočila o tome kako je donijela svog dečka Ex u manje od dva dana, a na kraju svjedočenja odustala je e-adresu dr. NHAGA. Nakon čitanja ovoga, odlučio sam pokušati. Kontaktirala sam mu e-mailom (Nhagaspellcaster@gmail.com) i objasnila problem, rekla mi da se ne brinem, da se u 48 sati moj muž vratio meni. Na moje iznenađenje moj je muž došao k meni i zamolio me da mu oprostim. Riješili smo naše probleme, a sretniji smo nego prije ... Dr. NHAGA je doista talentirani čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek ... Ako imate problema i tražite pravi i pravi čarobnjak za rješavanje svih vaših problema. To je legitimno. Kontaktirajte ga na svojoj e-pošti, (Nhagaspellcaster@gmail.com) nhagaspirituals.wixsite.com/nhaga

Komentiraj

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana