All we do is travel

20. ožujak 2017

STA putovanja

Poznata dobitnica: Preuzmi ebook Vodič kroz jeftina putovanja i osvoji 2 aviokarte za Lisabon!

Želite jeftino putovati, a ne znate kako i otkud početi? Otkrivamo vam razne tips & tricks u našem vodiču kroz najjeftinija putovanja na 50-ak stranica i učimo vas kako i vi možete jeftino putovati. Jeftine aviokarte nisu mit, ali do njih treba znati doći.

Svi koji besplatno preuzmu ovaj ebook i udovolje uvjetima natječaja (pročitajte pravila i uvjete ovdje), imaju šansu osvojiti dvije povratne aviokarte Zagreb-Lisabon! Pitajte prijatelja, brata, sestru, partnera, kolegu ili pak mamu želi li putovati s vama, prijavite se zajedno i putujte u čarobnom Portugalu. Glavni grad Portugala Lisabon je među TOP destinacijama za posjetiti, a topla klima znači i dulju sezonu kratkih rukava.

 

U ovom vodiču između ostalog pročitajte:

- Kako pronaći jeftinu aviokartu?

- Besplatni smještaj uz pet sitting i house sitting

- Što je i za koga je couchsurfing?

- Zašto isprobati volontiranje na stranim destinacijama?

- Što je to error fare?

- Grupna putovanja su jeftinija

- Trenutna organizirana putovanja i akcije by STA putovanja

Preuzmi ebook i sretno!

Dobitnica 2 avionske karte je GRACIJELA BEDEKOVIĆ. Čestitamo!


VEZANO:Detaljan neslužbeni vodič za Kubu! - STA putovanja

Hoću još!

Prijavi se na STA obavijesti! Dvaput mjesečno ćemo poslati zanimljive putničke priče i najpovoljnije cijene avio karata.

KOMENTARI
1 komentar

joyce burke

Gost

Priča o tome kako sam se okrenuo suprugu. Vratio se moj svijet i moj život! Nakon godinu dana slomljenog odnosa, moj muž me obavijestio o razlozima. Osjećala sam se kao da moj život završava, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam emocionalno nizak. (Zahvaljujući vještici po imenu dr. NHAGA) koju sam upoznala na mreži. Jedan vjeran dan, dok plivam putem Interneta, svjedočio sam svjedočenju ovog čarobnjaka. Neki su ljudi svjedočili da je vratio svog bivšeg dečka, neki su priznali da je oporavljao uterus, iscjeljivanje raka i drugih bolesti, neki su priznali da bi mogao spell da zaustavi razvod i tako dalje. Također sam upoznao posebnu svjedočanstvo o ženi po imenu CINDY, koja je svjedočila o tome kako je donijela svog dečka Ex u manje od dva dana, a na kraju svjedočenja odustala je e-adresu dr. NHAGA. Nakon čitanja ovoga, odlučio sam pokušati. Kontaktirala sam mu e-mailom (Nhagaspellcaster@gmail.com) i objasnila problem, rekla mi da se ne brinem, da se u 48 sati moj muž vratio meni. Na moje iznenađenje moj je muž došao k meni i zamolio me da mu oprostim. Riješili smo naše probleme, a sretniji smo nego prije ... Dr. NHAGA je doista talentirani čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek ... Ako imate problema i tražite pravi i pravi čarobnjak za rješavanje svih vaših problema. To je legitimno. Kontaktirajte ga na svojoj e-pošti, (Nhagaspellcaster@gmail.com) nhagaspirituals.wixsite.com/nhaga

Komentiraj

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana