All we do is travel

19. rujan 2018

STA putovanja

13 nevjerojatnih smještaja gdje je spavanje prvorazredno iskustvo

Jeste li ikada spavali visoko iznad zemlje, na dizalici ili između krošnje drveća u prašumi? Niste? A u hotelima ispod zemlje? Jeste li spremni otići malo dalje od klasičnih hotela i začiniti svoja noćenja na putovanjima? Ako jeste nastavite čitati, predstavljamo vam najneobičnije smještaje svijeta.

1. Upustite se u san u prizemljenom avionu u Švedskoj

Sljedeći put kada odete u Stockholmu, posjetite stvarno cool hostel, koji je uređen u unutrašnjosti jumbo jeta koji više nije ispravan. Sigurno ćete sanjati kao da spavate na oblaku.

2. Spavanje na dizalici u Amsterdamu

Gdje drugdje nego u ludom Amsterdamu biste se sjetili da je moguće provesti noć na dizalici? Svatko tko ima strah od visine, trebao bi dobro promisliti prije nego što izvrši rezervaciju! 

3. U Peruu možete provesti noć među drvećem

Planirate amatersku pustolovinu? Možete provesti noć u kućici na drvetu i opustiti se na krošnji drveta i zaspati. Umjesto budilice, ovdje će vas razbuditi veseli majmuni, a kad otvorite prozor spavaće sobe, imat ćete pogled na raskošno tropsko zelenilo.

4. Spavajte u podzemnom gradiću Coober Pedy

Gradić Coober Pedy na jugu Australije je toliko vruć da su se njezini stanovnici preselili u podzemlje. Bolje reći, cijeli se grad "izlio" u stijenu ispod zemlje. U podzemlju se mogu naći trgovine, restorane, pa čak i hotele i domove.

5. U Turskoj legnite u krevet visoko iznad tla

Što kada biste, tijekom putovanja kroz Tursku, uzeli jedan opuštajući dan i proveli ga u udobnoj kabini na potpornim stupovima, do koje vode drvene  stepenice?

6. U Tokiju možete spavati u knjižnici

Udobno se namjestite između polica, uzmite knjigu u ruke i utonite u san uz opuštajuće štivo. Svaki kutak ovog hostela, khm, knjižnice je toliko fotogeničan da svakako zaslužuje post na Instagramu. ;)

7. Natrag u prirodu u Urugvaju

Ova gostionica je umjetnička, ali i vrlo prirodna i divlja. Ako želite pobjeći od ludog svijeta natrag u prirodu, ova mirna i jednostavna kućica je prava adresa za vas.

8. Možete provesti noć u Australiji iza rešetaka

Možete li zamisliti  izraz na majčinom licu kada joj kažete ste noć proveli u zatvoru? ;) Ako želite ostati uzornog ponašanja i ne upadnuti u nevolje a opet iskusiti noć u čeliji posjetite ovaj zanimljiv hostel koji je nastao iz nekadašnjeg zatvora.

9. Osjećate se kao kralj u Solunskoj palači u Boliviji

Koliko puta ste već imali priliku provesti noć u palači? Odmorite se u zapanjujućoj, slanoj palači koja je zapravo načinjena od soli. Prije nego što utonete u snove, možete uživati ​​u opuštajućem kupanju u bazenu slane vode.

10. U Švedskoj možete uživati ​​u slatkim snovima u ledenom hotelu

Ne brinite, nećete se smrznuti. ;) Spavanje u ovom nevjerojatnom hotelu će vas osvojiti i, barem na kratko vrijeme, odvesti do Narnije.

11. U Egiptu vas očekuje pješčani hotel

Ne brinite, iako je ova mali ljetnikovac od pijeska, definitivno se neće tako lako slomiti.

12. Provedite noć u kapsuli u Hong Kongu

Kinezi su poznati po svojoj sposobnosti da izvrsno iskoriste dizajn. Ovaj je hostel, gdje je soba oblikovana iznad tla u kapsuli, takav primjer. Ako vam se ne sviđaju zatvorene sobe, radije izbjegavate ovaj zanimljiv smještaj.

13. Večerajte na Maldivima u zapanjujućem podvodnom restoranu

Konačno, postoji mjesto za zaista nezaboravnu večeru. Ako se nađete na Maldivima, obavezno se zaustavite u podvodnom restoranu gdje možete uživati ​​u dobroj hrani s pogledom na čudesan morski život.

 
 
 
Želite isprobati neki od smještaja? Javite nam se! 
 
Pošaljite upit

Hoću još!

Želite ostati u kontaktu s našim novostima i akcijskim cijenama avio karata? Unesite svoju e-mail adresu kako bi vas jednom ili dvaput mjesečno u vašem poštanskom sandučiću dočekale informacije o zanimljivim i povoljnim putovanjima.

KOMENTARI
0 komentara

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana