All we do is travel

10. April 2017

STA putovanja

Taj ludi Japan: Novi hit su kafići s temom majoneze

Japanci OBOŽAVAJU majonezu. Jedu je baš sa svim i svačim. Stavljaju je i na sushi. Stoga uopće ne čudi što imaju tematske kafiće u kojoj je glavna zvijezda namirnica upravo majoneza.

A post shared by MiwaNina.Eir (@mini.eir) on

Japanska majoneza ponešto je drugačija od one klasične kakvu mi poznajemo. Naime, japanska se radi samo od žutanjaka i rižinog octa, dok klasična majoneza koju znamo sadrži cjelovita jaja, destilirani ocat, sol i šećer.

Pomama za majonezom u Japanu počela je 1925. godine kada je tvrtka Kewpie proizvela prvu domaću majonezu. Upravo je taj brend ove godine otvorio i prve pop-up „majonezne kafiće“ u Nagoyi i Tokiju, testno samo na razdoblje od mjesec dana.

A post shared by MiwaNina.Eir (@mini.eir) on

U Tokiju je kafić radio cijeli ožujak, dok je do kraja travnja otvoren onaj u Nagoyi.

TRAVANJ U JAPANU: Kanamara Matsuri Festival – falično štovanje

Otiđete li u Japan, ne propustite muzej majoneze u Tokiju. Naravno da i to postoji u zemlji koja nudi zaista drugačija iskustva od svih onih koja ste do tada doživjeli.

A post shared by Craig Wong (@craigwong) on

A svakako kad ste u Japanu ne propustite probati majonezu Kewpie, i to kao dodatak salati, sendviču, ribi ili sushiju. Navodno ide i uz pizzu.

AKCIJA:AVIOKARTE ZA TOKIO OD 3.663 KN

Ostavi upit

VEZANO:

Neobičan Brazil: Kafići Osama bin Laden

 

 

 

 

Hoću još!

Prijavi se na STA obavijesti! Dvaput mjesečno ćemo poslati zanimljive putničke priče i najpovoljnije cijene avio karata.

KOMENTARI
1 komentar

joyce burke

Gost

Priča o tome kako sam se okrenuo suprugu. Vratio se moj svijet i moj život! Nakon godinu dana slomljenog odnosa, moj muž me obavijestio o razlozima. Osjećala sam se kao da moj život završava, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam emocionalno nizak. (Zahvaljujući vještici po imenu dr. NHAGA) koju sam upoznala na mreži. Jedan vjeran dan, dok plivam putem Interneta, svjedočio sam svjedočenju ovog čarobnjaka. Neki su ljudi svjedočili da je vratio svog bivšeg dečka, neki su priznali da je oporavljao uterus, iscjeljivanje raka i drugih bolesti, neki su priznali da bi mogao spell da zaustavi razvod i tako dalje. Također sam upoznao posebnu svjedočanstvo o ženi po imenu CINDY, koja je svjedočila o tome kako je donijela svog dečka Ex u manje od dva dana, a na kraju svjedočenja odustala je e-adresu dr. NHAGA. Nakon čitanja ovoga, odlučio sam pokušati. Kontaktirala sam mu e-mailom (Nhagaspellcaster@gmail.com) i objasnila problem, rekla mi da se ne brinem, da se u 48 sati moj muž vratio meni. Na moje iznenađenje moj je muž došao k meni i zamolio me da mu oprostim. Riješili smo naše probleme, a sretniji smo nego prije ... Dr. NHAGA je doista talentirani čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je divan čovjek ... Ako imate problema i tražite pravi i pravi čarobnjak za rješavanje svih vaših problema. To je legitimno. Kontaktirajte ga na svojoj e-pošti, (Nhagaspellcaster@gmail.com) nhagaspirituals.wixsite.com/nhaga

Komentiraj

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana