Raširi krila

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „BLOGOM OKO SVIJETA“

 

Prijavi se na naš blogerski natječaj i osvoji:

  • putovanje u New York, Dubai ili Bangkok
  • stalnu plaćenu suradnju putopisanja za STA putovanja na mjesečnoj bazi*

Pravila natječaja pogledajte u nastavku:

ČLANAK 1: ORGANIZATOR

Agencija STA putovanja, Andrije Hebranga 22, Zagreb raspisuje (u daljnjem tekstu Organizator) priređuje Nagradni natječaj pod nazivom „BLOGOM OKO SVIJETA“ (u daljnjem tekstu: Natječaj).

ČLANAK 2: SVRHA NATJEČAJA

Svrha nagradnog natječaja je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Organizatora.

ČLANAK 3: TRAJANJE NATJEČAJA

Prijave za Natječaj primaju se od 11.2.2016 - 1.3.2016. godine u 23:59. Dobitnici će biti proglašeni najkasnije 15.3.2016. godine na web stranici http://www.staputovanja.com   i na facebook stranici agencije https://www.facebook.com/staputovanja

Organizator ima pravo samo u slučajevima „više sile“ promijeniti trajanje i datum proglašenja dobitnika, te će o svakoj promijeni obavijestiti sudionike.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA

U Natječaju mogu sudjelovati svi građani državljani Republike Hrvatske, i to oni koji prihvaćaju ova Pravila (u daljnjem tekstu Sudionik). Sudionik je svaka osoba koja se registrirala na web stranici http://www.staputovanja.com/blogomokosvijeta te postavila na nju svoj tekst i(li) video uradak. Osoba se može registrirati jednim profilom i to unosom svojih osobnih podataka na navedenog stranici.

Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili osnovane sumnje u namještanje rezultata natječaja, sankcionirat će se eliminacijom sudionika iz Natječaja.
Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju uz suglasnost roditelja ili staratelja.
U Natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici agencija STA putovanja i Kiosk studio te članovi njihove uže obitelji.

ČLANAK 5: PODRUČJE PROMOCIJE

Nagradni natječaj može se odvijati neograničeno na internetskoj stranici, društvenim mrežama, drugim medijima, promocijama, ili bilo kojoj drugoj fizičkoj ili virtualnoj lokaciji prema odabiru Organizatora.

ČLANAK 6: UVJETI SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU

Sudjelujte u kreativnom natječaju tako da:

1. Prijavite originalni tekst i(li) video rad na stranici http://www.staputovanja.com/blogomokosvijeta do 1. ožujka u 23.59 sati.

3. Možete prijaviti samo tekst s fotografijom, tekst s video radom ili samo video rad uz kratki opis koji ide uz tekst.

3. Prijavljeni tekst ne smije biti već negdje ranije objavljen, a može imati najmanje 500 i najviše 10 000 znakova (s prazninama). Neće se uzimati u obzir tekstovi koji su već negdje ranije objavljeni, ulomci koji su preuzeti s drugih blogova ili tuđih radova ili oni koji ne zadovoljavaju druge uvjete natječaja.

4. Ukoliko se naknadno utvrdi da se ne radi o autorskom djelu, Organizator će samostalno ili po prijavi treće strane bez upozorenja i objašnjenja rad ukloniti s web stranice.

5. Svi tekstovi i video radovi moraju biti objavljeni na hrvatskom jeziku.
6.  Postavite minimalno 1 autorsku fotografiju (ako prijavljujete tekst) ili link na YouTube video koji je postavljen kao Public.

7. Ukoliko Sudionik prijavljuje samo video, video rad  treba sadržavati u sebi tekstualni  spomen stranice www.staputovanja.com, a duljina video rada treba biti između 3 i 10 minuta. Kod prijave, treba poslati i tekstualni opis video rada kroz formular prijave, minimalno 500 znakova koji će pratiti objavu na našoj web stranici. Autor video rada garantira za sva autorska prava na materijale korištene u video radu te ga samostalno postavlja na YouTube stranicu kao „public“ (javno).
8. Podijelite objavljeni tekst ili video sa www.staputovanja.com linkom na svom blogu ili društvenim mrežama.

9. U natječaju mogu sudjelovali svi koji imaju svog blog, ali i oni koji bi tek željeli postati blogeri. Uvjet za sudjelovanje nije postojanje web stranice (bloga), iako se može smatrati prednošću.

10. Cilj svakog dobitnika je da što više jedinstvenih čitatelja pročita njihov tekst ili pogledao video na stranicihttp://www.staputovanja.com.
11. Prema prijavljenim radovima, stručni žiri odabrat će troje dobitnika.   

ČLANAK 7: ODABIR DOBITNIKA

Prijava teksta treba se izvršiti do 1. ožujka u 23.59 sati, a odabir finalista vrši se 8. ožujka 2016. godine. U finale natječaja ulazi 10 najčitanijih tekstova Sudionika koji do do 7. ožujka 2016. godine u 23.59 imaju najviše pregleda čitatelja, nakon čega stručni žiri vrši finalni odabir dobitnika.

Osim broja pregleda, kriteriji za odabir pobjednika će biti i kvaliteta izrađenog teksta ili video rada (originalnost, duljina, pismenost i ostali elementi).

Tekstove će ocijeniti četveročlani stručni žiri STA agencije (2 člana) u suradnji sa svojom content marketing agencijom Kiosk studio (2 člana).

ČLANAK 8: ODRICANJE OD PRAVA

Sudionik ustupa agenciji STA putovanja sva prava, neograničeno vremenski i teritorijalno, na korištenje sav sadržaj koji je postavio na web stranicu http://www.staputovanja.com i pripadajuće društvene mreže agencije.

Sudionik je suglasan da Organizator koristi njegovo ime i prezime na web stranicama i oglasima. Sudionik ne može potraživati nikakvu naknadu povezanu sa sudjelovanjem u Natječaju.
Organizator zadržava pravo da dobitnicima ne dodijeli nagradu, ukoliko odbiju pisanom izjavom prihvatiti stavke ovoga članka ili bilo koji drugi dio ovih Pravila. U tom slučaju, dobitnik postaje sljedeća rangirana prijava.

ČLANAK 9: NAGRADE, UVJETI I OBVEZE

 GLAVNE NAGRADE:
1. MJESTO: 1 povratna avionska karta za New York       
2. MJESTO: 1 povratna avionska karta za Bangkok
3. MJESTO: 1 povratna avionska karta za Dubai

Uvjeti za ostvarivanje prava na nagradu:

- Sudionik dobitnik aviokarte za New York, Bangkok ili Dubai treba rezervirati aviokartu u roku od 14 dana od dana objave dobitnika.

- Sudionik  dobitnik treba realizirati putovanje između 31.3. i 30.11.2016. godine, s iznimkom od 15.7. do 20.8.2016. godine kada putovanje nije moguće

- mogućnost rezervacije ovisi o raspoloživosti slobodnih mjesta na odabranom letu.

- nije moguće putovati na bilo koji dan, potrebno je posavjetovati se s agentom i provjeriti slobodna mjesta na željene datume.

- moguće je rezervirati ona slobodna mjesta koja se odnose na prvi cjenovni rang ekonomskog razreda-

- moguć je polazak samo iz Zagreb (i bliskih aerodrom, Ljubljana, Beograd, Trst)

- u nagradu ne ulazi prijevoz do zračne luke.

- putnik je odgovoran za prikupljanje svih potrebnih dokumenata za inozemstvo (putovnica, viza ako je potrebna,...).

- nagrada nije prenosiva na druge osobe

- Nagrada se ne može zamijeniti za novac, proizvode ili usluge.

*Dobitnici nagrada moći će, ukoliko to žele, ostvariti suradnju s agencijom STA putovanja za pisanjem sadržaja na mjesečnoj osnovi, i to s početkom rada od 1. travnja 2016. godine. Honorar za plaćenju suradnju dogovarat će se posebno, neovisno o ovom natječaju.

DOBITNICI VOUCHERA:

Svi sudionici natječaja čiji rad bude objavljen osvajaju automatski 400 kuna popusta kao voucher za sljedeće kupovanje kupljeno preko STA putovanja do 31. prosinca 2016. godine!

Svi koji javno (Public) podijele poveznicu (link) na  blogerski natječaj na Facebooku za vrijeme trajanja natječaja (do 23:59 1. ožujka 2016. godine), dobivaju 100 kuna  popusta na sljedeće putovanje kupljeno preko STA putovanja do 31. prosinca 2016. godine.

PDF pravila

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana