Raširi krila

STA Savjet :: Amsterdam activities & day trips


1. Amsterdam City Tour (Bus or Bus & Boat), od 22 €
2. Red Light District Tour, od 23 €
3. Cannabis Tour - The Marijuana Walk
4. Marken, Voldendam and Windmill, od 32 €
5. Culinary Snack & Bike Tour, od 37 €
6. Canal Bus Day Pass, od 23 €

1. Amsterdam City Tour (Bus or Bus & Boat), od 22 €

Upoznajte stari i novi dio Amsterdama sa brojnim povijesnim zgradama i kulturnim znamenitostima.Na putu će te vidjeti neke nacionalne spomenike: Skinny Bridge, Albert Cuyp i Kraljevsku palaču.Također će te vidjeti neke od mnogih lijepih kuća pored slikovitog kanala.Posjetit će te vjetrenjače na rijeci Amstel i vidjeti tradicionalni način poliranja dijamanata u lokalnoj tvornici.

2. Red Light District Tour, od 23 €

Amsterdam je poznat po mnogim stvarima i ima veliki izbor znamenitosti i atrakcija, ali posjet nije potpun bez poznatog Red Light District.U pratnji iskusnog vodiča šetnjom kroz male ulice preko kanala Red Light District, ili 'Wallen'.
Kao dio izleta posjetiti će te Prostitute Information Centre, gdje će Vam bivša prostitutka objasniti kako sustav funkcionira i odgovoriti će Vam na sva pitanja.
Obilazak se nastavlja uključujući različite spomenike i znamenitosti uključujući „Zeedijk“, jednu od Amsterdamskih najopasnijih ulica,ali sada mjesto zabavnih Nizozemskih pub-ova i atraktivnih mjesta.

3. Cannabis Tour - The Marijuana Walk

Jedna od stvari po kojoj je Amsterdam poznat su „coffee shops“.Cannabis također poznat kao marihuana, može se kupiti i konzumirati u barovima.Pješačite gradskim ulicama s lokalnim vodičem i biti će te informirani o raznim ljekovitim svojstvima biljke.Posjetite muzej Canabisa i završite svoju turneju te posjetite coffee shop mjesto za piće i razgovor.
Želite znati više o marihuani? Pridružite nam se u zanimljivom i zabavnom razgledavanju Amsterdama!

4. Marken, Voldendam and Windmill, od 32 €

Ugodan poludnevni izlet koji vam daje priliku vidjeti tradicionalne nizozemskih sela i poznate vjetrenjače. Nizozemska je poznata po vjetrenjačama, klompama, siru... - na ovom obilasku će te vidjeti sve!

Iz Amsterdama će te putovati autobusom kroz tipične Nizuzemska mjesta i vidjeti će te Zaanse Schans-selo poznato po vjetrenjačama gdje će te vidjeti tradicionalnu postolarsku izradu,svjetska poznata ribarska sela Volendam i Marken sa svojim drvenim kućama gdje mještani nose šarene haljine. Tu će te imati priliku degustirati sir i vidjeti izradu sira na tradicionalan način.Obilazak traje oko 4,5 sati.

5. Culinary Snack & Bike Tour, od 37 €

Sa lokalnim vodičem,vozite se oko prekrasnog srednjovjekovnog gradića u centru Amsterdama i posjetite brojna mjesta za jesti i piti.Možete degustirati Amsterdamski 'bitterbal' i uzeti zalogaj nizozemskog 'augurk'. Zatim tu je stari nizozemski sir 'Harinkie' - isprobajte ga! Ako niste to učinili do sada,isprobajte sa Boswandeling,Jonge Jenever Freddy ili u nekoliko od najstarijih kafića u gradu. Sa trbuhom punim – sretno sa biciklizmom! Posjet traje oko 3 sata.

6. Canal Bus Day Pass, od 23 €

Odličan način za provesti dan istražujući najbolje u Amsterdamu ležernim tempom. Canal Bus brodova redovitim uslugama duž 3 relacije koji uključuju 14 autobusa u blizini glavnih znamenitosti, kao što je poznati Rijksmuseum, barovi, kafići i noćni život na ulicama Leidseplein,kuća Anne Frank, Central Station i Rembrandtplein.

 

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana