Raširi krila

Amsterdam :: STA savjeti

Avio karta

Otputujte u grad brojnih kanala, tulipana i izvrsnog piva. Provjerite povoljnu ponudu povratnih avio karata za Amsterdam na našoj web stranici ili ostavite upit na info@staputovanja.com te besplatnom broju 0800 1998.


Dnevni izleti

Vožnja kanalima rijeke Amstel (Canal Cruise) :: od 84 kn

Na turi ćete upoznati mrežu kanala Amsterdama iz kojih su najbolje vidljive kuće iz 17. stoljeća, crkve i skladišta. Brod će proći i mimo stare gradske luke.

Taksi brod (The Canal Bus) :: od 175 kn

Najbolji način za mirno i opušteno razgledavanje grada – taksi brod vozi sve dane u tjednu, ima tri rute i postaje blizu svih većih znamenitosti. Posjetite muzeje, "coffee shop-ove", potražite najbolja mjesta za zabavu na najlakši način – plovidbom po kanalima! Cijena uključuje neograničeno presjedanje na svim linijama taksi brodova – karta vrijedi još idući dan do 12 sati.

Upoznajte Amsterdam na biciklu:: od 259 kn

Pridružite se lokalnom vodiču na zabavnom bicikliranju po Amsterdamu. Početak ture je kod glavnog kolodvora, slijedi vožnja kroz "Red light district" i mimo ostataka gradskih zidina (De Waag) Danas je Waag okružen popularnim kafićima, restoranima, blizu je tržnica. Bit će slobodnog vremena za ručak i kupnju suvenira! Sljedeća postaja je naučni centar NEMO u modernoj zgradi. Biciklistička tura će vas dalje voditi prema knjižnici koja se ponosi javnom terasom s prelijepim pogledom na grad. Odbiciklirat ćete i mimo otoka Borneo. Zadnja postaja je pivara u jednom od najstarijih mlinova. Tura će završiti degustacijom piva i povratkom prema glavnom kolodvoru.
Uključen najam bicikla, vođenje na engleskom jeziku i ulaz na javnu terasu.

Izlet v Marken, Voldendam in Windmill :: od 267 kn

Poludnevna tura će omogućiti uvid u tradicionalni nizozemski seoski život, doživljaj pokrajine i pogled na slavne mlinove na vjetar.
Također ćete posjetiti znamenita ribiška sela Volendam i Marken, poznata po drvenim kućama i domaćinima u šarenoj odjeći. Planiran je i posjet farme na kojoj prave nizozemski sir na tradicionalan način.
Tura je odličan način za upoznavanje okolice Amsterdama! Upoznat ćete sve znamenitosti koje su prepoznavni znak Nizozemske.

Smještaj

Hosteli

Hans Brinker Hostel
Museum Quarter & Leidseplein
Has Brinker Hostel je hostel gdje ćete lako upoznati nove prijatelje. Preporučamo ovaj hostel ukoliko tražite društvo, želite upoznati putnike iz cijelog svijeta i steći nova prijateljstva. Doručak i dostup do interneta su uključeni u cijenu.
Višekrevetna soba za 6-8 osoba (s kupaonicom) :: 175 kn po osobi
Višekrevetna soba za 4-5 osoba (s kupaonicom) :: 206 kn po osobi
Standardna soba za 2 osobe (s kupaonicom) ::  267 kn po osobi
Standardna soba za 3 osobe (s kupaonicom) :: 234 kn po osobi

Stayokay Amsterdam - Zeeburg Hostel
Oosterpark District
Nalazi se 10 min iz centra, ali nudi čiste i prostorne sobe te zanimljiv bar. Sobe su moderne, moguće je rentati bicikl.
Višekrevetna soba za 6-8 osoba (s kupaonicom) :: 282 kn po osobi

Stayokay Amsterdam - Vondelpark
Vondelpark District
Povoljan moderan hostel s lokacijom na ulazu u Vondelpark. U blizini je Van Gogh muzej, Rijksmuseum, no najbliže je Leidseplein trg - centar noćnog života.
Višekrevetna soba za 6-8 osoba (s kupaonicom) :: 282 kn po osobi

Hoteli

Amstel Botel
Centrum (Station/Dam Square)
Amstel Botel ima unikatnu lokaciju i predstavlja odlično polazište za istraživanje Amserdama. To je hotel na brodu sa 175 soba na kojem su organizirane različite aktivnosti i kulturni događaji.
Standardna soba za 2 osobe (bez doručka) :: 206 kn
Standardna soba za 2 osobe (+ doručak) ::  259 kn

Omega Hotel
Vondelpark (Museum District)
Trgovine? Muzeji? Umjetnost? Noćni život Leidseplein-a? Možda vas privlače zeleni parkovi? Sve to se nalazi u blizini Omega Hotel-a. Manji hotel s udobnim sobama će zadovoljiti svakog gosta.
Standardna soba za 2 osobe (+ doručak) :: 290 kn po osobi

Za sve ostale informacije pišite na info@staputovanja.com ili nazovite na besplatan broj 0800 1998.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana