Raširi krila

Rad u Londonu

Za bezbrižno slijetanje kod pronalaženja posla u Londonu

Želite li iskoristiti mogućnosti koje nudi tržište rada u EU? U tom slučaju je London najbolji izbor! Jezik neće biti problem, odličan je grad i avio karte nisu preskupe, no nije uvijek lako tražiti posao u inozemstvu i drugačijoj kulturnoj sredini.

Započnite novi život u Londonu bez stresa. Iskoristite uslugu Britanske agencije Britbound koja će odmah nakon dolaska u London organizirati tipičnu britansku dobrodošlicu - pivo u tradicionalnom londonskom pubu. U opuštenoj atmosferi ćete upoznati ekipu, upoznati ostale ljude koji su došli raditi u London i saznati sve informacije o životu u velegradu. Britbound će vas povezati s pravim ljudima koji će vam pomoći pronaći posao i savjetovati kako održati kontakte s novim kolegama. Također će pomoći otvoriti osobni račun u banci i srediti porezni broj (national insurance number), što je uvjet za rad u Londonu. Pružaju karte i vodiče koji će vam najviše trebati u uvodnim danima kad ćete imati intervjue na različitim lokacijama. Uključena će biti i 3-dnevna članarina u teretani da zadržite formu unatoč brzom tempu života u velegradu.

Paketi Britbound su idealni za sve koji odlaze u Veliku Britaniju na rad – bez obzira na status- Jedini uvjet je starost od 18 do 35 godina.

Britbound Basix

Što uključuje?

 • Izbor banke i otvaranje bankovnog računa
 • Besplatan transfer novaca
 • SIM kartica (birate operatera)
 • Savjeti za zapošljavanje i primjerak britanskoga CV-a
 • Uvodni sastanak
 • Pomoć pri registraciji poreznog broja (NIN) i izračunu porezne olakšice
 • Savjeti i pomoć u traženju smještaja
 • Besplatan WiFi u prostorima Britbounda

PLUS!

 • Arrival info party
 • Tradicionalni Pub Lunch
 • Slobodan ulaz u 'The Church' night club
 • 3-dnevna članarina za teretanu i popust na mjesečnu kartu
 • Besplatan upad u Ministry of Sound
 • Tematski Monopoly pub crawl
 • Članarina za Social Events Club

Cijene

Britbound Basix

Cijena za vlasnike ISIC / IYTC / ITIC iskaznica

769,00 kn

Cijena za ostale 

789,00 kn

CV Consultation (+ 61 €)

Kvalitetan životopis daje vrijednost vašoj aplikaciji za posao i povećava mogućnosti za brži pronalazak posla. Za pomoć pri pisanju vašeg CV-a će biti zadužen osobni savjetnik koji će procijeniti vaše talente, sposobnosti i sugerirati kako napisati CV koji će privući pažnju poslodavaca. Zatim ćete zajedno sastaviti strategiju za traženje honorarnih poslova ili rada u struci.

Britbound Job Starter Pack (+ 238 €)

Ako želite početi raditi odmah, Job Starter Package je pravi izbor za vas! Traženje posla može trajati više tjedna ili mjesec dana, dok ćete uz naš paket Britbound imati garantiran posao u roku 14 dana poslije dolaska u London – ukoliko ne, vratit će vam novac.

14-dnevna garancija počinje vrijediti prilikom ispunjavanja obrazaca i testiranja engleskog jezika te sposobnosti. Ako pronađete posao do roka, ali ne zaradite dovoljno da si pokrijete trošak Job Starter paketa, Britbound vraća razliku.

Job Starter Package traži poslove na području ugostiteljstva (Bar/Hospitality), građevinarstva i obrti (Construction and Trades), učenja (Qualified Teacher), asistiranja profesorima (Teaching Assistant) i/ili čuvanja djece (Childcare) u razdoblju 14 dana nakon registracije u bazu. Sastanak će biti najavljen prije polaska i bit će održan što prije nakon dolaska. Zato se morate prijaviti barem 5 tjedna prije polaska u London. U period od 14 dana ne ulaze praznici.

Za ovaj program morate biti spremni raditi barem 3 mjeseca.

Program uključuje i usluge Basix paketa! 

Uvjeti za prijavu

Prijava

Prijava je moguća tijekom cijele godine, barem tri dana prije polaska za Basix program i malo više od mjesec dana za Job Starter Package i CV Consultation. Prijavite se osobno u našem uredu ili preko emaila. Potrebno je navesti ime, prezime, mail, broj telefona, datum rođenja i okviran datum dolaska u London. Točan datum uvodnoga sastanka će biti najavljen preko web aplikacije nakon potvrđene prijave!

Avio karta? Osiguranje?

U našoj agenciji možemo potražiti povoljnu avio karte redovnih linija i niskobudžetnih prijevoznika s polaskom iz okolnih gradova koji nude najniže cijene uz uvjet da se karta kupuje dovoljno vremena unaprijed.

Preporučujemo i policu putnog zdravstvenog osiguranja koje možete ugovoriti u našem uredu.

Osim toga nudimo i brojne aktivnosti i izlete u okolicu Londona. Moguće je unaprijed kupiti npr. London Sightseeing kartice ili dnevni izlet u Stonehenge. Vlasnici ISIC iskaznice mogu koristiti dodatne popuste na većinu aktivnosti.

Za informacije pišite na info@staputovanja.com ili nazovite besplatan telefon 0800 1998.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana