Raširi krila

Eagle Academy

The Eagle Academy

Odličan i povoljan način rada i zabavan studij. Program je namijenjen SVIM punoljetnim osobama bez obzira na status i godine. Možeš postati instruktor surfanja, na jednoj od najljepših svjetskih plaža, usvajati vještine ronjenja, postati fitness trener ili upoznati poslovni svijet studirajući na business programu. Osim stjecanja novih znanja i vještina, upoznavat ćeš ljude iz cijeloga svijeta, usavršiti engleski i započeti nova prijateljstva.

Eagle Academy 

Program

Studij može biti zabavan!  The Eagle Academy je škola koja nudi obrazovanje iz područja sporta i rekreacije, a također u ponudi ima tečajeve engleskog jezika i programe za stjecanje business certifikata.

Kampusi škole Eagle Academy nalaze se u Brisbaneu (2 lokacije), Southportu i Coolangatti, dakle na istočnoj obali Australije koja je popularna među surferima.

Studij obuhvaća 20 sati tjedno, od toga je 15 sati predavanja i vježbi + 5 sati domaće zadaće (homework). Škola ne provjerava prisutnost, no potrebno je uspješno ispuniti sve obaveze za napredovanje u sljedeći semestar i produženje vize. Usporedno možeš raditi do 20 sati tjedno.

Uvjeti za prijavu

 • najmanje 18 godina (NEMA gornjeg starosnog ograničenja)
 • osnovno znanje engleskog (za upis nije potreban dokaz ni rezultat testa)

Brisbane

Brisbane je centar savezne države Queensland i treći najveći grad u Australiji (2 milijuna stanovnika). Grad se ponosi svojom otvorenošću i kreativnošću. Bez obzira na ubrzan razvoj i napredak, odiše opuštenom, živom i ljubaznom atmosferom.

Studij

Škola nudi obrazovanje i trening iz područja različitih sportskih aktivnosti, rekreacije, fitnessa, businessa i engleskog jezika. Usavršavanje se izvodi na više razina, u različitom trajanju.

NE ZABORAVI: Za vrijeme studija možeš usporedno raditi do 20 sati tjedno, dok je za vrijeme praznika dozvoljeno raditi 40 sati tjedno ili više!

POGLEDAJ DETALJNE INFORMACIJE ZA SVE PROGRAME

Sport and Recreation

Certificate I in Sport and Recreation

Tečaj predstavlja uvod u industriju sporta, rekreacije i fitnessa. Certifikat je moguće steći na svim lokacijama škole. Pridobivanje certifikata istovremeno je zabavan i aktivan način upoznavanja osnova rekreacije.

Trajanje: 16 tjedana (10 tjedana studija, 6 tjedana praznika)

Certificate II in Sport and Recreation

Opsežnija varijanta Certificate I pomoću koje ćeš usvajati rekreativne aktivnosti. Tečaj je dostupan na svim lokacijama.

Trajanje: 28 tjedana (20 tjedana studija, 8 tjedana praznika)

Certificate III in Sport and Recreation

Tečaj je osnova za polaganje Certificate IV in Outdoor Recreation. Osim upoznavanja osnova rekreacije, tečaj uključuje i trening prenošenja znanja na klijente. Na tečaju ćete naučiti pripremiti programe za trening, usvojiti coaching i tehnike učenja.

Trajanje: 52 tjedna (40 tjedana studija, 12 tjedana praznika)

Certificate IV in Outdoor Recreation

Tečaj je usmjeren na dobivanje nacionalne akreditacije s kojom dobiješ licencu Outdoor Recreation instruktora. To je odlično polazište za sve koji žele raditi u području vođenja sportskih aktivnosti u Australiji i u svijetu.

Trajanje: 52 tjedna (40 tjedana studija, 12 tjedana praznika)

Diploma of Sport Development

Tečaj je namijenjen svima koji žele započeti karijeru na razini Junior Managementa. Osim znanja o sportskoj industriji, usvojit ćeš vještine sporta i rekreacije, dijetetike, vođenja i managementa.

Trajanje: 52 tjedna (40 tjedana studija, 12 tjedana praznika)

Fitness

Certificate III in Fitness

Ovim certifikatom steći ćeš znanje s područja vođenog vježbanja u rekreativnoj grupi, u fitness centru ili u različitim ekipama. Tečaj je namijenjen usvajanju sposobnosti za samostalan rad u široku spektru aktivnosti vježbanja u grupi.

Trajanje: 52 tjedna (40 tjedana studija, 12 tjedana praznika)

Certificate IV in Fitness

Studij je idealan za sve koji traže posao u fitness centrima. Naučit ćeš kako se radi s pojedincima i grupama djece te s odraslim rekreativcima. Certifikat je osnova za početak rada na tržištu sporta i rekreacije, grupnog vježbanja i treninga. 

Trajanje: 52 tjedna (40 tjedana studija, 12 tjedana praznika)

Uvjet za upis je Certificate III i Fitness i First Aid Certification.

PADI ronilački certifikat, studij Business-a i tečajevi engleskog jezika

The Eagle Academy uz sportske programe omogućuje i ostale tečajeve. Omogućuje dobivanje certifikata ili diplome s područja businessa, usavršavanje znanja engleskog ili dobivanje različitih certifikata kao polazišta za daljnji studij u Australiji.

VIŠE O PROGRAMIMA...

Eagle Academy

Rad

Program se održava uz studentsku vizu, što znači da ti je osim studija omogućeno i raditi do 20 sati tjedno. Za vrijeme studija imaš i slobodne dane – tada možeš raditi puno radno vrijeme! Pogledaj kalendar škole Eagle Academy.

Najniža satnica iznosi približno AU$18, a može se kretati i do AU$20, ovisno o radnom vremenu i vrsti posla. Satnice su u usporedbi s američkim nešto veće, no napojnice ovdje nisu tako česte kao u SAD-u. Traženje posla prepušteno je vašoj samoinicijativi i snalažljivosti, no većina studenata pronađe svoj posao već prvi tjedan. Najviše studenata radi u manjim kafićima ili barovima u okolici škole ili smještaja, ali i u raznim drugim tvrtkama kao što su Starbucks ili Stamford Hotel. Često pri traženju poslova pomaže i škola jer je cilj svih programa stjecanje iskustva i zapošljivosti u području za koje studirate.

Hello Australia Work &Travel Package - Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth

Za dodatnu podršku pri prvim koracima u Australiji ti za pomoć kod uređivanja svih formalnosti i traženja posla nudimo program Hello Australia Work & Travel koji uključuje:

 • 3, 5, ili 7 noćenja s doručkom u hostelu
 • prijevoz iz zračne luke do hostela
 • besplatan Wi-Fi
 • 12-mjesečno članstvo u klubu Job Search Australia koji nudi:
  • orijentacijski sastanak
  • pomoć kod pisanja životopisa
  • pomoć kod otvaranja bankovnog računa
  • pomoć kod dobivanja australskog poreznog broja
  • pomoć kod izračuna iznosa za povrat poreza
  • SIM karticu
  • mogućnost prijavljivanja za posao preko sistema Job Search Australia
  • pristup bazi poslodavaca
  • dnevno email obavještavanje o slobodnim radnim mjestima
  • popust na poslovni tečaj (RSA/White card, ...)
  • Harvest Guidebook (140 stranica)
  • Popust na WWOOF članstvo
 • Sydney: Harbour Bridge walking tour i piknik + Beach BBQ day + City walking tour

Cijene

 • 1.793 kn za 3 noćenja
 • 2.190 kn za 5 noćenja
 • 2.603 kn za 7 noćenja (moguće je platiti dodatnih 7 dana za 1.343 kn)

Smještaj

Za uvodni tjedan možeš rezervirati hostel. Cijene se kreću od 115 hrk po noći (npr. Wake up Hostel). U STA putovanja također možemo ponuditi smještaj. U našoj bazi ima preko 5000 hotela/hostela po cijelom svijetu. Za ostatak boravka preporučujemo iznajmljivanje studentskog stana.

Za informacije piši na info@staputovanja.com ili nazovi besplatan telefon 0800 1998.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana