Raširi krila

Kiwi Experience

Kiwi Experience autobusne karte najfleksibilniji su način putovanja po Novom Zelandu. Uz Kiwi kartu posjetit ćete skrivene kutke sjevernog i južnog otoka te doživjeti Novi Zeland na najopušteniji način. Za razliku od običnih autobusnih karata, Kiwi prijevoz ne vozi od točke A do točke B, već otkriva skrivena, netipična mjesta za posjetitelje. Kiwi Experince nudi više tura – svatko će naći pravu za sebe! Izaberite svoju rutu i napravite neograničen broj stajanja na putu.

 

Smještaj nije uključen u paket ali je garantiran uz Kiwi voznu kartu. Vozač će savjetovati gdje možete prenoćiti – većina putnika kampira ili spava u hostelima. Poseban doživljaj je noćenje na ranču ili planinskoj kući. Autobus polazi iz svakog grada 3-4 puta tjedno.

Obroci su dostupni po povoljnim cijenama na većini stanica, dok smještaj često uključuje i korištenje zajedničkih prostora – kuhinje i kupaonice.

Najveća prednost Kiwi karata njihova je valjanost. Turistička tura traje nekoliko tjedana, dok prijevozna karta vrijedi 12 mjeseci, što je idealno za duža putovanja. Voucher koji dobivate u našoj poslovnici možete zamijeniti za važeću kartu Kiwi Experience u roku od 12 mjeseci, a zatim putovati određen broj dana, u periodu od godine dana.

U ponudi su različite ture – za lakšu odluku provjerite kartu i pitajte naše agente o aktualnim popustima. Kiwi Experience ture su za vrijeme velikih sniženja povoljnije do 50 %!

U ponudi su različite ture – za lakšu odluku provjerite kartu i pitajte naše agente o aktualnim popustima. Kiwi Experience ture su za vrijeme velikih sniženja povoljnije do 50 %!

Primjer popusta na različite ture:

62% off - Sheepdog
61% off - Rangi
58% off - Super Funky
49% off - Southern Round Up

Funky Chicken

  • Redovna cijena: 7.550 HRK

Uđite i izađite na bilo kojoj stanici, pogledajte glavne znamenitosti Kiwilandije i otkrijte skrivene bisere koju nema priliku vidjeti svaki turist. Funky Chiken kombinacija je vožnje kroz divne mirne pokrajine i usputnih adrenalinskih pustolovina. Savršena kružna tura za sve one koji žele upoznati obje strane Novog Zelanda!

Putovanje traje 3-4 tjedna. Svi koji putujete na duže vrijeme, možete iskoristiti prijevozne linije u roku od godine dana.

Sve detalje možete saznati putem maila info@staputovanja.com

NARUČI SE ZA SASTANAK U AGENCIJI

Whole Kit & Caboodle National Pass

  • Cijena uz ISIC iskaznicu: 10.710 HRK
  • Redovna cijena: 10.981 HRK

Ovaj tip karte namijenjen je svima onima koji žele doživjeti doslovno sve što nudi Novi Zeland.  Proći ćete mimo svih znamenitosti na sjevernom i južnom otoku. Možete započeti na bilo kojem mjestu, nastaviti kružnim putem i završiti na početnom mjestu.

Posjetite veličanstveni Cape Reinga na krajnom sjeveru! Provedite nekoliko dana u Aucklandu u kojem ima vrućih gejzira, špilja, slapova i plaža iz snova. Putovanje pruža priliku za bavljenje adrenalinskim sportovima, vožnju kajakom, jahanje, rafting, planinarenje i mnogo više.

Odmorite u Wellingtonu, a zatim istražite južni otok koji će oduševiti šumama i životinjama: možete sresti morskog lava, pingvine, kitove, možda čak i dupine.

Druge ture

Uz Kiwi Experience autobusne karte moguć je booking povoljnijih tura i izleta!
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas preko besplatnog broja 0800 1998 ili mailom info@staputovanja.com

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana