Raširi krila

Kamperi

Najam kampera u Australiji i na Novom Zelandu jedan je od najčešćih načina putovanja. Nema boljeg načina za obilazak prirodnih atrakcija zemlje "Down under" ili Novog Zelanda na drugoj strani svijeta. Najam kampera moguć je i u SAD-u, gdje zajedno s obitelji ili prijateljima možete doživjeti pravi "road-trip".

 

Australija

Ukoliko iznajmite automobil preko naše agencije, na EAST COAST-u nema "one way fee-a" tj. nadoplate za preuzimanje automobila na jednoj, a vraćanje na drugoj lokaciji. To znači da na taj način možete uštedjeti više od 300 dolara. U cijenu je također već uključen dodatan vozač i oprema za boravak (posteljina, posuđe, itd.).

Nudimo:

  • Auto karavan, idealan za 1 do 5 putnika već od 245 HRK  dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja). Putnici mogu zajedno s automobilom iznajmiti šator, mini fridge torbu, plinski žar i plinsku bocu, rezervoar za vodu, sklopive stolice i stol.
  • CHUBBY Camper, minivan, savršen za putovanje u dvoje. Stražnji dio automobila može se iz udobne spavaonice pretvoriti u praktičnu blagovaonicu. Na stražnji dio automobila može se postaviti šator koji nudi zaštitu od sunca. Cijene se kreću od 350 HRK dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja) te uključuju: neograničenu  kilometražu, asistenciju na cesti 24 sata, prijenosni plinski žar, mobilnu kuhinju sa koritom za posuđe i vodu, opcijski šator za stražnji dio automobila.

  • Hi-top Campervan, minivan s povišenim krovom, odličan je izbor za dva ili tri putnika, već od 400 HRK dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja). Minivan ima mjesta za 3 putnika, ugrađenu klimu, blagovaonicu koja se lako presloži u spavaću sobu, dodatan ležaj u povišenom krovnom prostoru, plinski žar, kuhinjsko korito s pumpom za vodu, mikrovalnom i frižiderom.

  • Kuga campervan, nadstandardni minivan: kamper već od 430 HRK dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja) za 2 ili 3 putnika. Minivan ima mjesta za 3 putnika, ugrađenu klimu, blagovaonicu koja se lako presloži u spavaću sobu, dodatan ležaj u povišenom krovnom prostoru, plinski žar, kuhinjsko korito s pumpom za vodu, mikrovalnom i frižiderom.
  • Hi 5 Camper, minivan s povišenim krovom za 5 putnika već od 605 HRKdnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja). Namijenjen je 4 odraslim osobama ili 2 odraslim osobama i 3 djeci. Kabina je klimatizirana, ima mjesta za 4-5 putnika, kuhinja se može presložiti u spavaću sobu, krovni dio također može postati spavaći prostor. Automobil ima i plinski žar, kuhinjsko korito s pumpom za vodu, mikrovalnom i frižiderom.

   

  Novi Zeland 

  Na Novom Zelandu možete preuzeti/predati Minivan u Aucklandu ili Christchurchu.

  Nudimo:

  • Escape Campervan: ima mjesta za 2 ili 3 putnika. Cijene se kreću od 160 HRK dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja) te uključuju najam minivana, neograničenu kilometražu, asistenciju na cesti 24 sata, registraciju dodatnog vozača (bez nadoplate), posteljinu, karte, mobilni plinski žar, mobilnu kuhinju s koritom za posuđe i vodu, posuđe i pribor za jelo, stol sa stolicama za korištenje vani. Dnevni boravak se lako presloži u spavaću sobu za 3 osobe.


  • Happy Camper: je minivan za 2 ili 3 putnika koji ima dodatan ležaj u povišenom krovnom dijelu minivana. Najam je moguć već 300 HRK dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja) te uključuje neograničenu kilometražu, asistenciju na cesti 24 sata, registraciju dodatnog vozača (bez nadoplate) i posteljinu. Predaja vozila u drugom gradu je besplatna, uključeno je standardno osiguranje vozila, autokarte, mobilni plinski žar, mobilna kuhinja s koritom za posuđe i vodu.
  • Happy Kuga Camper, identičan Deluxe campervanu u Australiji. Najam kampera iznosi od 350 HRK dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja) za dva ili tri putnika. Ležaj za treću osobu nalazi su u povišenom krovnom dijelu. U minivan je ugrađen klima uređaj, ima blagovaonicu koja se lako prepravi u spavaću sobu, dodatan ležaj u krovnom prostoru, plinski žar, kuhinjsko korito s pumpom za vodu, mikrovalnom i frižiderom.

  • Happy Camper Deluxe: Minivan možete unajmiti već za 440 HRK dnevno (cijene mogu varirati s obzirom na tečaj i period putovanja). Kamper ima kupaonicu s WC-om i tušom, klima-uređaj i grijanje u kabini, kuhinju s mikrovalnom. Cijena uključuje posteljinu, neograničen broj kilometara, standardno osiguranje vozila i autokarte. Predviđen je za 2 putnika.

  SAD

  U SAD-u možete preuzeti/predati minivan u Los Angelesu, Las Vegasu, Miamiju, New Yorku i San Franciscu.

  Nudimo:

  • Escape Malibu Camper: minivan koji je namijenjen 3 putnicima. Rezervoar sadrži 22 litara vode, što je uključeno u cijenu. Blagovaonica se može prepraviti u spavaću sobu, automobil ima kuhinjsko korito s tekućom vodom, plinski štednjak, frižider te stol sa stolicama za korištenje vani.
  • Escape Sunset Camper: u karavanu za 4 putnika. Cijena uključuje 100 km (doplata za svaki dodatan kilometar iznosi 0,25 USD), posuđe i  pribor za jelo, potpuna kuhinjska oprema, 4 sklopive stolice i stol za korištenje vani, kuhinjsko korito s tekućom vodom, plinski štednjak, frižider. Rezervoar vode sadrži 15 litara, što je uključeno u cijenu.
  • Escape Mavericks: minivan za 4 putnika. Blagovaonica se lako može prepraviti u spavaću sobu, plinski štednjak, frižider i stol sa stolicama za korištenje vani. Rezervoar vode sadrži 23 litara, što je uključeno u cijenu.

  NARUČI SE ZA SASTANAK U AGENCIJI

  Za najpovoljniju ponudu odgovarajućeg kampera pišite na info@staputovanja.com ili nazovite na besplatan telefon 0800 1998.

  All we do is travel

  S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

  STA putovanja
  Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

  0800 19 98

  info@staputovanja.com

  Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

  ZAGREB
  T: 01 488 63 40
  M: 099 488 63 40
  F: 01 488 63 45
  L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

  LJUBLJANA
  T: +386 (0)1/ 439 16 90
  T: +386 (0)1/ 439 16 91
  M: +386 (0)41 612 711
  L: Ajdovščina 1, Ljubljana