Raširi krila

Krstarenje - avantura i udobnost u jednom

Na odmoru želite imati sve na jednom mjestu i boraviti u smještaju gdje si prvo možete priuštiti dobar doručak, a zatim se kupati u bazenu, opustiti u sauni i voditi brigu o svojem tijelu u teretani? Gdje nakon večere pogledate kazališnu predstavu, a kasnije posjetite kasino? Sve ostale dane u godini ispunjavate dužnosti te imate razne obveze i zato je ispravno da ste na putovanju potpuno bez briga jer se samo tako možete odmoriti i nekoliko dana pustiti mozak na pašu. U hotelima ćete dobiti tu udobnost i uživanje, no avanturističkim dušama tamo često nedostaje mogućnosti za istraživanje okoline. Najbolja kombinacija čistog užitka i uzbudljivog istraživanja novih mjesta je svakako krstarenje.

Krstarenje

Azija i Pacifik (uključena avio karta)

Krenite na krstarenje "Izlazak sunca iz snova u Singapuru" na kojem ćete posjetiti najljepše otoke i kutke Azije. Ovo krstarenje je zaista povoljno jer cijena uključuje i avio kartu iz Zagreba do Singapura. Iz Singapura će brod ploviti prema malezijskom otoku Langkawi na kojem ćete shvatiti što znači izraz "raj na zemlji". Idilična priroda i uvale iz snova ostavit će vas bez teksta i na otocima Phuket i Koh Samui na Tajlandu, a možete uživati i na plaži u Kambodži. Cijelo putovanje s uključenim letovima traje 17 dana, a samo krstarenje 14 dana. Tijekom krstarenja će vaš dom postati brod Costa Fortuna na kojem je sve namijenjeno dobrom osjećaju i zabavi putnika.

Krstarenje, Azija

PROGRAM OD SINGAPURA DO KUALA LUMPURA

Od Singapura do Tajlanda, Malezije i Kuala Lumpura (17 dana). Putovat ćete brodom Costa Fortuna.

Krstarenje, Azija, Costa Fortuna

POLASCI

Polazak 17.2.2020.

POSEBNA FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI

 • Unutarnja kabina od 11.925 kn
 • Kabina s prozorom od 14.700 kn
 • Kabina s balkonom od 16.500 kn

U cijenu je uz krstarenje uključena i avio karta. Cijene vrijede do 8.9.2019., odnosno do rasprodaje first minute ponude.

Krstarenje, Azija, Costa Fortuna, prostor za zabavu

Pošalji upit

Aljaska - divljina na dlanu

Priroda na Aljasci je zapanjujuća. Prekrasne fjordove je najljepše gledati iz daljine, zato je brod definitivno pravi izbor. S brodom Norwegian Pearl, koji se može pohvaliti raznolikom kulinarskom ponudom i više od 50 različitih spa tretmana, vaše putovanje započinje u američkom Seattleu. Prva stanica je aljaški grad Ketchikan, posebno zanimljiv ako slobodno vrijeme volite provoditi u prirodi jer nude različita iskustva na otvorenom  - od zipline-a do ribolova i promatranja medvjeda i kitova. Slijedi krstarenje uz glečer Sawyer koji oduzima dah plavim i bijelim bojama. Sljedeća stanica je grad Skagway koji je dio priče o prijateljstvu između  čovjeka i psa u romanu Zov divljine Jacka Londona s poukom da bez obzira na to u koliko teškoj situaciji se nalazite nikada ne smijete odustati. Posljednja stanica prije povratka u Seattle je Victoria, glavni grad Britanske Kolumbije, kanadske provincije.

Krstarenje, Aljaska

Ako želite nešto drugačije iskustvo odaberite krstarenje brodom Nieuw Amsterdam gdje na palubi, između ostaloga, možete uživati u kuharskim tečajevima i radionicama na kojima ćete naučiti kako montirati videozapise što u digitalno doba svakako dobro dođe. Također, u ovom slučaju nećete biti lišeni čarobnih pogleda na ledenjake, planine i jezera, a osim zaustavljanja u Skagwayu i Ketchikanu na ovom putu ćete se zaustaviti još u aljaškom gradu Juneau u kojem ćete moći doživjeti divljinu ili uživati u gradskim trgovinama, restoranima i umjetnosti.

Krstarenje, Juneau, Aljaska

PROGRAM OD SEATTLEA DO ALJASKE

Od Seattlea do Aljaske i Kanade te natrag u Seattle (7 dana). Putovat ćete brodom Norwegian Pearl.

Krstarenje, Aljaska, Norwegian Pearl

POLASCI

Više polazaka do 21.9.2019.

CIJENA PO OSOBI

 • Unutarnja kabina od 9.959 kn
 • Kabina s prozorom od 10.999 kn
 • Kabina s balkonom od 15.359 kn

Avio karta nije uključena u cijenu.

Krstarenje, Norwegian Pearl, unutarnji bazen

Pošalji upit

PROGRAM OD VANCOUVERA DO ALJASKE

Od Vancouvera do Aljaske i natrag (8 dana). Putovat ćete brodom MS Nieuw Amsterdam.

Krstarenje, Aljaska, MS Nieuw Amsterdam

POLASCI

Više polazaka u srpnju, kolovozu i rujnu 2019.

CIJENA PO OSOBI

 • Unutarnja kabina od 8.839 kn
 • Kabina s prozorom od 9.059 kn
 • Kabina s balkonom od 14.309 kn

Avio karta nije uključena u cijenu.

Krstarenje, MS Nieuw Amsterdam, spa

Pošalji upit

Južna Amerika - temperament i povijest

San vam je posjetiti Južnu Ameriku, no nekako se nikad niste odlučili na taj pothvat? Brod nudi siguran smještaj, a istovremeno vam omogućuje da vidite dio svijeta u kojem možete doživjeti prirodu, kulturu i uživati u pozitivnim vibracijama živahnih ljudi. Na 15-dnevnom putovanju ćete vidjeti čileanske gradove i fjordove, plovit ćete kroz poznati Mageljanov prolaz, odnosno po putu po kojem su nekada putovali rani istraživači svijeta, uključujući i Charlesa Darwina uz Magellana. Brod Norwegian Star koji se, između ostaloga, može pohvaliti s 15 restorana i 10 barova, zaustavlja se u Argentini, na Falklandskim otocima i u Urugvaju, a putovanje završava u glavnom gradu Argentine - Buenos Airesu. Temperament južnoamerikanaca, bogata povijest i prekrasna priroda razlog su zašto ovu priliku naprosto ne možete propustiti.

Krstarenje, Argentina

PROGRAM OD ČILEA DO ARGENTINE

Od Čilea do Falklandskih otoka i Urugvaja, a za kraj još do Argentine (15 dana). Putovat ćete brodom Norwegian Star.

Krstarenje, Južna Amerika, Norwegian Star

POLASCI

Polazak 21.12.2019.

CIJENA PO OSOBI

 • Unutarnja kabina od 31.185 kn
 • Kabina s prozorom - za cijenu pošalji upit
 • Kabina s balkonom - za cijenu pošalji upit

Avio karta nije uključena u cijenu.

Krstarenje, Norwegian Star, kabina

Pošalji upit

Azija - rajske plaže

Azija zbog cjenovne prednosti postaje sve atraktivnija turistička destinacija. Ako ste zbog tamošnje drugačije klime i drugačijih životnih navika imali zadrške sada ih se možete riješiti. Na brodu Costa Fortuna plovit ćete 14 dana uz obalu Azije, a za to vrijeme ćete moći uživati na krovu u bazenu (s pokretnim krovom tako da je kupanje moguće po svakakvom vremenu), kasinu, prostoriji za kartanje, diskoteci, teretani i knjižnici. U sauni se možete diviti moru jer se iz nje pruža panoramski pogled, a u samoposlužnom restoranu se u mislima možete vratiti u prošlost jer je glavna tema Kristofor Kolumbo. Brod isplovljava iz Singapura te se tamo i vraća na kraju putovanja. U međuvremenu vas vozi do malezijskog grada Kuala Lumpur, tajlandskog otoka Koh Samui - pravog raja okruženog palmama koje izgledaju kao iz razglednice. Jedna od stanica je također tajlandski otok Phuket koji se može pohvaliti s više od trideset rajskih plaža.

Krstarenje, Azija

PROGRAM ZA AZIJU

Od Singapura do Malezije, Tajlanda i natrag (14 dana). Putovat ćete brodom Costa Fortuna.

Krstarenje, Azija, Costa Fortuna

POLASCI

Polazak 4.2.2020. i 18.2.2020.

CIJENA PO OSOBI

 • Unutarnja kabina od 7.639 kn
 • Kabina s prozorom od 10.639 kn
 • Kabina s balkonom od 12.439 kn

Avio karta nije uključena u cijenu.

Krstarenje, Azija, Costa Fortuna, prostor za zabavu

Pošalji upit

Karibi - čista egzotika

Prekrasno tirkizno, svijetlo plavo i zelenkasto more doživjet ćete za vrijeme krstarenja po Karibima. To je raj za ljubitelje egzotike, sunca i karipskih ritmova. Putovanje započinje u Miamiju na Floridi, a u 8 dana upoznat ćete bolje morske destinacije iz snova. Plivajte u kristalno čistom moru na Bahamima, uživajte u bojama Havane, glavnog grada Kube, pogledajte veličanstveno zelenilo na Jamajci i ronite na Kajmanskim otocima. Uživajte u ugodnom ljetnom povjetarcu i tropskom podneblju, a na brodu MSC Armonia, uz ponudu ugostiteljstva i opuštanja, možete isprobati i sportsku ponudu - na brodu možete igrati minigolf, u ponudi su također tereni za tenis, košarku, nogomet, odbojku, pa čak i zid za penjanje.

*Putničkim brodovima koji putovanje započinju u Sjedinjenim Američkim Državama trenutno nije dopušten ulazak na Kubu, stoga će se program trenutno bprilagoditi kako bi se izbjegnulo zaustavljanje na Kubi.

Krstarenje, Karibi

PROGRAM ZA KARIBE

Od Miamija do Bahama i Jamajke, pa do Kajmanskih otoka i Kube* te povratak u Miami (8 dana). Putovat ćete brodom MSC Armonia.

Krstarenje, Karibi, MSC Armonia

POLASCI

Polasci 11.11.2019., 9.12.2019., 16.12.2019., 23.12.2019.*, 30.12.2019.*

CIJENA PO OSOBI

 • Unutarnja kabina od 4.559 kn
 • Kabina s prozorom od 5.539 kn
 • Kabina s balkonom od 8.689 kn

Avio karta nije uključena u cijenu.

*CIJENA PO OSOBI ZA BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE TERMINE

 • Unutarnja kabina od 8.759 kn
 • Kabina s prozorom od 10.259 kn
 • Kabina s balkonom od 14.239 kn

Avio karta nije uključena u cijenu.

Krstarenje, MSC Armonia, bazen

Pošalji upit

Oko svijeta

Ako želite uzeti duži predah i maknuti se od svega na nekoliko mjeseci, odaberite 112-dnevno krstarenje oko svijeta. Uđite i izađite u Veneciji, a u međuvremenu ćete, između ostaloga, posjetiti Australiju, Novi Zeland, Japan, Maleziju, Polineziju, Kanarske otoke i Čile. Budući da brod na dulje vrijeme postaje vaš drugi dom, posebno je važno kakav je. Plovit ćete oko svijeta brodom Costo Delizioso, stvoren da ispuni vaše želje. Njegova je unutrašnjost luksuzna, a vrijeme putovanja možete provesti u elegantnim barovima, wellness centrima, kozmetičkim salonima, teretani, vanjskom ili unutarnjem bazenu, prostoriji za kartanje ili kasinu. Za svakoga se pronađe nešto tako da zasigurno nijedna sekunda neće biti izgubljena.

Krstarenje, oko svijeta, Polinezija

PROGRAM OKO SVIJETA

Započnete i završite u Veneciji, a na krstarenju posjetite skoro cijeli svijet (112 dana). Putovat ćete brodom Costa Deliziosa.

Krstarenje, oko svijeta, Costa Deliziosa

POLASCI

Polazak 5.1.2020.

CIJENA PO OSOBI

 • Unutarnja kabina od 93.739 kn
 • Kabina s prozorom od 107.239 kn
 • Kabina s balkonom od 138.739 kn

Avio karta nije uključena u cijenu.

Krstarenje, Costa Deliziosa, kabina

Pošalji upit

Putovanja

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana