Raširi krila

5-ica EUROPA

Ah Europa, kolijevka zapadne kulture, dom najaktualnijih modnih trendova, iznimne arhitekture, prekrasne pokrajine, odlične hrane bogate kalorijama i najromantičnijih gradova svijeta ... postoji li uopće išta što Europa ne može ponuditi?

Taj će vam kontinent u vene ubrizgati dozu kulture i željeti ćete sve više i više i više ... , no to možete i dobiti.

Dobili smo skoro nemogući zadatak, da izaberemo 5 aktivnosti u Europi koje apsolutno morate vidjeti, napraviti i doživjeti. Joj, otkud da počnemo ...

1. Doživite festivalsku groznicu

Osim organizacije nekih od najvećih i najboljih festivala, postoji još mnoštvo drugih zabavnih slavlja u Europi:  utrka s bikovima u Španjolskoj, nazdravljanje pivom na Oktoberfestu, najveće svjetsko gađanje rajčicama  La Tomatini ili preodijevanje u najekstravagantniju narančastu haljinu za Queens day u Amsterdamu. 

2. Uspon na vrh Eifflovega tornja

J'adore Paris! Putovanja u grad ljubavi bez fotografije vas i vašeg dečka / djevojke / mame / kroasana na vrhu Eifflovega tornja gotovo je nezamislivo. Uvjerite se da ste došli do samog ruba kako biste imali najbolji pogled, a ako se ne bojite visine, možete se nagraditi čak i čašom šampanjca i pecivom na samom vrhu. Potpuno vrijedno vrtoglavice!

3. Prijevoz s gondolom u Veneciju

Što može biti bolje od vožnje svjetski poznatim venecijanskim kanalom Grand Canal, srkanja šampanjca i potpunog prepuštanja kormila vozaču gondole? Razgledati možete most Rialto i prelijepe barokne crkve i palače koje će preobratiti čak i najneromantičnije osobe među vama u zanesene idealiste.

4. Zaplovite oko grčkih otoka

Ahoy!Jedrenje među grčkim otocima zasigurno je najjeftiniji i najuzbudljiviji način upoznavanja mediteranskih nebesa. Istražite bijela sela, zaplivajte i ronite u beskonačno modrom moru te doživite vrhunac svog odmora u beskonačnom mediteranskom raju.

5. Naučite lokalni jezik

Počistite prah sa starog dvojezičnog rječnika, naučite jezik odabrane destinacije u Europi i time doživite još autentičnije kulturno iskustvo. Ljudi će zaista cijeniti vaš trud da razgovarate na njihovom jeziku i nikada ne znate, možda ćete kao nagradu dobiti posebno velik komad tiramisua za desert.

Putovanja

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana