Raširi krila

Nezaboravna avantura u Barceloni i na Ibizi

Pripremili smo izvrstan paket za vas koji vam omogućuje da posjetite Barcelonu te dodatno uključuje izlet u centar zabave, Ibizu!

Cijena 4.466 HRK* uključuje:

  • povratnu avio kartu do Barcelonu iz Zagreba
  • 3 noćenja s doručkom u Barceloni,
  • 2 odlične ture, koje ti pružaju najbolji način upoznavanja grada,
  • povratnu kartu za trajekt do Ibize,
  • 2 noćenja u Ibizi.

* Cijena ovisi o slobodnim mjestima na letu. Datume polaska i povratka možete birati sami.

Barcelona je idealna ljetna destinacija. Ako želite od svojega putovanja dobiti najviše, upoznati grad očima mještana, testirati najbolju tradicionalnu španjolsku hranu i vidjeti najskrivenije i najzanimljive dijelove grada, onda je ovo prava prilika za vas.

Za vas smo pripremili izbor aktivnosti koje u Barcelone nikako ne smijete propustiti.

Smještaj u Barceloni: BE Dream Hostel

BE Dream Hostel nudi fantastičan ugođaj na odličnoj lokaciji. Hostel je nedavno renoviran i pun je interesantnih objekata. Nakon naporna dana možete se odmoriti na udobnu kauču ili u visećoj mreži u dvorištu.

Uz noćenje također dobivate besplatan veliki doručak te besplatan pristup internet.

 

Check-In i check-Out je u 12 popodne.

Recepcija je otvorena 24 sata/dan.

Hostel se nalazi samo dvije minute hoda od metroa, 5 minuta hoda od plaže i Olimpijskog stadiona, 10 minuta od Sagrada Familie i 15 minuta vožnje podzemnom željeznicom od povijesnog centra.

Dnevno/noćna pješačka tura Barcelonom s dvije večernje aktivnosti 

Iskoristite slobodan dan svog putovanja i krenite na izlet u Barcelonu. Vidjet ćete neke od najpopularnijih atrakcija u gradu, kao što su Picassove umjetničke škole, njegov poznati Absinth Bar, Gotsku katedralu, rimske ostatke. Naučit ćete nešto o katalonskoj kulturi, njezinim jedinstvenim običajima, popularnim sportovima i zabavi.

Nakon završetka ture moći čete izabrati dvije od tri predložene aktivnosti:

Aktivnost 1: Španjolski kulinarski doživljaj

Ovo je izvrsna prilika da probate jedno od tradicionalnih španjolskih jela, paellu. Lokalni kuharski gazda prvo će vas poslužiti brojnim ukusnimtapasima koje ćete pomoći pripremiti baš vi. Slijedi priprema izvrsne tradicionalne španjolske paelle i obavezne sangrie.

 Aktivnost 2: Večer tapasa i flamenca

Ta je večer pogodna za sve one koji žele doživjeti pravo kulturno iskustvo s tradicionalnim tapasima i profesionalnom predstavom flamenca. Očekujte zabavnu večer punu plesa, dobre hrane i pića.


Aktivnost 3: Upoznavanje noćnoga života Barcelone

Nijedno putovanje u Barcelonu ne bi bilo potpuno, ako biste propustili legendarno iskustvo noćnoga života grada. Odlukom o toj aktivnosti naučit ćete napraviti 4 različita koktela. Vaša avantura nastavlja se posjetom različitim barovima, a na kraju će cijela grupa otići u jedan od najboljih noćnih klubova u Barceloni. Pripremite se za još jednu nezaboravnu noć u tom svjetskom gradu!

Možete odlučiti i prisustvovati u obje djelatnosti u jednoj noći, ili ih podijeliti u dvije noći.

Iskoristite vrijeme i uživajte u apsolutno najboljim karakteristikama Barcelone. Provedite dan u šetnji ulicama slušajući povijesne priče koje su se dogodile na ovom području prije mnogo godina.

Gaudi i tapas dan kulture

Započnite dan rano ujutro i otkrivajte čari i najljepše znamenitosti Antonia Gaudia iz udobnih sjedala bicikla. Barcelona je zbog skrivenih gradskih ulica grad koje možete najlakše vidjeti upravo  biciklom.

 

Tura se nastavlja u večernjim satima, kada ćete upoznati drugu stranu španjolske kulture, isprobavati izvrsnu hranu, odličnu sangriu te se prepustili plesnim ritmovima. Nakon večere slijedi izvrstan nastup flamenca i gitare.

Ovaj izlet omogućuje vam savršenu kombinaciju aktivnosti koje će Barcelonu predstaviti u njezinu najboljem svjetlu.

Ono što ćete vidjeti: Casa Batlló i Casa Milá, Passeig de Grácia, Parc Ciutadella, Gaudí Magnum Opus i La Sagrada Familia. Na putu ćete proći i druge znamenitosti grada koje vrijedi posjetiti kao što su Columbus Monument, Arc de Triomf, ring The Monumental Bullfighting i plažu.

Doživi vikend zabave na rajskoj Ibizi

Jeste li oduvijek željeli doživjeti pravi vikend zabave na Ibizi, hodati od kafića do kafića, uživajući u plesnim koracima i ukusnim koktelima? Ibiza je raj za sve one koji žele dobru zabavu i opuštanje na beskrajnim plažama.

 

Ibiza je toliko popularna i posjećena upravo zbog svoje ljepote. Ovo će vas mjesto sigurno oduševiti, bilo zbog planina, azurna mora ili zbog prekrasnog vremena. Nije neobično što je Ibiza centar zabave.

Od Barcelone do Ibize možete doći trajektom koji je već uključen u cijenu. Cijena također uključuje 2 noćenja u zabavnome mjestu na plaži, 3 obroka dnevno, otvoreni bar, vodiče i pool party.

 

Za više informacija nazovite nas na 0800 1998  ili pišite na info@staputovanja.com.

 

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana