Raširi krila

Južna Afrika Kruger - Safari


Highlights: God’s Window, Kruger National Park, Johannesburg, Panorama Route: Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, Blyde River Canyon, Panorama Route

Uputite se u četverodnevno istraživanje divljine! U četiri dana imat ćete dovoljno prilika da iz posebno prilagođenih vozila promatrate najtipičnije stanovnike parka, razgledate Bourke’s Luck Potholes, God's Window i Three Rondavels – tri znamenitosti koje su dio kanjona Blyde River, uvrštenog na Unescov popis svjetske baštine.

Uz nadoplatu možete putovanju dodati paket aktivnosti koji uključuje neke od najatraktivnijih avantura. Ako ne izaberete spomenuti paket, imajte na umu da su te aktivnosti svejedno uključene u plan putovanja.

Itinerar

Rano ujutro krenut ćete iz Johannesburga, kroz provinciju Mpumalanga, prema parku Kruger. Na putu ćete se zaustaviti na God's Window, vidikovcu koji pruža spektakularan pogled na širu pokrajinu ispod vas. Navečer ćete se opustiti uz tradicionalni ples i večeru uz logorsku vatru.

Dan 2: Nacionalni park Kruger

Za sve one koji imaju paket aktivnosti ovaj dan namijenjen je safariju. Iz otvorenog četverokotačnog vozila divit ćete se prekrasnoj okolici. Fotoaparat uvijek imajte pri ruci i pokušajte u objektiv uhvatiti neuhvatljivih Velikih pet - slona, lava, leoparda, nosoroga i bizona!

Dan 3: Nacionalni park Kruger

Ako ste izabrali paket aktivnosti, današnji dan započet ćete jutarnjom šetnjom, a zatim vas čeka još jedna safari vožnja. Navečer se vraćate u kamp i odlazite na večernje razgledavanje parka.

Dan 4: Nacionalni park Kruger – Johannesburg

Ujutro ćete se oprostiti od parka i krenuti prema Johannesburgu, spektakularnim panoramskim putem sa stajanjem u kanjonu Blyde River i promatranjem pravih prirodnih umjetnosti – kamenih skulptura Bourke’s Luck Potholes. Vaše potovanje završava u Johannesburgu, na imanju Belvedere. Imanje s četiri zvjezdice omogućava vam da doživite ovu zemlju na najbolji mogući način. Možete uživati u tradicionalnoj večeri s kojom ćete se oprostiti od »crnog kontinenta«. 

Što je uključeno?

  • popodnevna safari vožnja parkom
  • posjet kanjonu Blyde, God's Window i Bourke’s Luck Potholes;

Dodatne aktivnosti:

  • cjelodnevni safari,
  • jutarnji treking
  • večernja safari vožnja.

Hrana, smještaj i dodatni troškovi:

  • 3 noćenja u šatorima (2 osobe)
  • 3 doručka, 2 ručka, 3 večere
  • (Aviokarta nije uključena u cijenu!)

Zanima li vas nešto više? Nazovite 0800 19 98, pišite za informacije iz prve ruke ili posjetite našu poslovnicu.

Pošaljite upit

Šifra putovanja: N-NNJ

Putovanja

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana