Raširi krila

Šetnja kampom

Camp California smješten je na prekrasnoj jadranskoj obali, samo 30 minuta od Zadra i 2 sata od Splita. Kamp se nalazi u blizini turističkog naselja Pakoštane.

 

 

 

Plaža

Plaža je definitivno najbolji dio kampa! Skočite na naše luftiće na napuhavanje, pođite na izlet s bananom, kajakom ili kanuom, izvježbajte se u surfanju i jedrenju ili se jednostavno prepustite čistoj i toploj vodi.

 

 


 

Aktivnosti na kopnu

U kampu je na raspolaganju puno "kopnenih" aktivnosti, između ostalog i nogomet, streličarstvo, odbojka, tenis, rugby, kriket, baseball i američki nogomet.

 

 

Umjetničke aktivnosti

A što s kreativnom djecom? Kamp nudi mnogo kreativnih aktivnosti, među ostalim likovnu pedagogiju, glazbu, dramu, učenje fotografiranja, videoprodukciju, ples i egzotičnu aktivnost s Novog Zelanda - poi spinning. 

 

 

 


 

Teen Adventure program

Teen Adventure poseban je  program za malo stariju djecu - od 14. do 17. godine. Uključuje mnogo izleta, planinarenje, rafting, istraživanje špilja, biciklizam ,penjanje i mnogo više. Više o programu ...

 

Kućice i blagovaonica

U svakoj kućici smješteno je osmero djece i jedan voditelj. Hrana u blagovaonici ukusna je i raznolika.


Osoblje

 

Naši učitelji iz 20 različitih zemalja, s velikim zadovoljstvom dolaze svake godine u kamp kako bi u Hrvatskoj proveli ljeto i tako učinili kamp california potpuno međunarodnim. Većina dolazi iz zemalja engleskog govornog područja kao što su:SAD, Australija, Novi Zeland, Južna Afrika, Kanada, Engleska, Škotska i Irska. U kampu su i mentori iz različitih zemalja podrijetla kampera kako bi mogli pomoći u prevladavanju svih poteškoća u komunikaciji. Naši mentori su učitelji, treneri, mladi, juniori i studenti te svakako odlični uzori za vašu djecu. 

 

 

Higgy je direktor našeg ljetnog kampa. Često se uključuje u timsku  igru i vrlo je smiješan. Higgy kaže: “Kamp je najsjajnije mjesto na svijetu!


Maja - Admissions DirectorMaja Antonic odgovorna je za upisivanje kampera i glatko djelovanje ureda zimi i ljeti. Maja je s nama još od 2005. godine i ne može zamisliti ljeto nigdje drugdje na svijetu.

Andy and Anya

 

 

Anya Dobromirova iAndy Forsyth bit će s nama opet ovog ljeta za organizaciju dnevnih i fantastičnih večernjih te vikend aktivnosti. Za Anyu će to biti već osmo ljeto u kampu California, a za Andrya četvrto. Helena KovacevicHelena Kovacevic dolazi iz Zadra i u kamp se vraća već treće ljeto. Počela je 2010. godine kao nadzornica kabina i voditeljica umjetnosti. Trenutno je zaposlena u Hrvatskom uredu gdje pazi na naše obitelji koje dolaze iz Hrvatske. Preko ljeta brine za administraciju u kampu.

Teen Adventure/Sailing

Popis aktivnosti

Slike iz kampa

Cijene i termini

>>PRIJAVA<<

Često postavljena pitanja

p;

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana