Raširi krila

  

Nike Football Camps UK

 
Nogomet je zasigurno sport broj 1 na Starom kontinentu. Zašto onda ne biste unaprijedili svoje znanje u državi s dugom tradicijom i jedinstvenim lokacijama, gdje možete naučiti nove trikove?
Osim intenzivnog učenja uz vrhunske trenere, kroz igru ćete učiti i engleski jezik. Istovremeno se odvija i intenzivni tečaj jezika, kako biste brže usvojili komunikaciju te se pripremili za testove jezika koji vas čekaju u budućnosti.
Kamp je namijenjen zabavi i učenju, a u slobodno vrijeme čekaju vas nezaboravna razgledavanja lokalnih i svjetskih znamenitosti.
 
 
 
 
Dostupna su dva programa:
 • Nogomet & tečaj engleskog jezika – primjereno svim dobnim skupinama od 8 do 17 godina; naglasak je na intenzivnom treningu, kao i na učenju engleskog jezika. 35 sati tjedno namijenjeno je nogometu, dok je 25 sati namijenjeno učenju engleskog jezika. Na kraju djeca dobivaju certifikat znanja engleskog jezika.
 • Nogomet & napredni tečaj engleskog jezika – namijenjeno mladima od 12 do 17 godina, sa znanjem engleskog jezika počevši od razine B1 naviše. 45 sati tjedno namijenjeno je nogometnom treningu, dok je 12 sati namijenjeno razvijanju projekta na engleskom jeziku koje se temelji na grupnom radu, suradnji, istraživanju te završava prezentacijom projekta. 
Lokacija
 • Lancing College - tradicionalna britanska ruralna sredina u blizini Brightona, s pogledom na obalu – koledž iz sredine 19. stoljeća primjeren je svima, čak i onima bez predznanja. Sadrži 8 travnatih nogometnih terena, 3 igrališta prilagođena svim vremenskim uvjetima i sportsku dvoranu.
Što uključuje program?
 • 3 obroka dnevno i večernji snack 
 • smještaj u jedno-, dvo- ili trokrevetnoj sobi
 • individualno praćenje napretka
 • sportske seminare
 • ekskurzije 
 • razgledavanje znamenitosti
 • ekskluzivni poklon paket Nike i poklon paket Brighton & Hove Soccer School
 • zdravstveno osiguranje

Termini 2017.

 

 

Lancing College

Potrebna razina 

predznanja

sve razine

Dob

 8 - 17 godina

Nogomet & tečaj engleskog jezika

35 sati nogometnog treninga tjedno

25 sati tečaja engleskog tjedno 

Nogomet & napredni tečaj engleskog jezika

45 sati nogometa tjedno

25 sati tečaja engleskog tjedno 

 

Ekskurzije

London

Brighton

American Express Football Centre & Stadium

Bowling

Termini

 • 3. do 16. srpnja
 • 17. do 30. srpnja
 • 31. srpnja do 13. kolovoza
 

Cijene

Lancing College

 • 13-dnevni termini: 22.100 kn

Cijene su informativne i mogu se mijenjati s obzirom na tečaj valute. Sve cijene uključuju zdravstveno osiguranje tijekom sveukupna trajanja kampa. Cijene ne uključuju avionske karte i prijevoz do odabranog kampa.

   Pogosta vprašanja

   Što sadrže ekskurzije koje su uključene u program?

   Kako bi sudionici kampa dobro iskoristili slobodno vrijeme, organizirano je više izleta do obližnjih znamenitosti. Sudionici kampa posjetit će London te imati priliku razgledati Niketown centar na Oxford Streetu i glavne znamenitosti grada, uključujući Buckinghamsku palaču te Parlament s Big Benom na čelu. Uključen je također posjet Brightonu, gradiću na južnoj obali Engleske koji je poznat po jednom od najljepših klasičnih drvenih molova na kojem se nalazi zabavni park. Djeca će se moći okušati i u bowlingu na jednoj od omiljenih lokacija u blizini kampa. Kako bi osjetila pobjednički osjećaj na pravom stadionu, djeca će imati priliku razgledati elitni American Express Football Centre i American Express Stadium.
    

   Smiju li roditelji posjetiti svoju djecu za vrijeme trajanja kampa?

   Naravno!
    
   Roditelji mogu pratiti djecu na jutarnjem ili popodnevnom treningu i popričati s ekipom trenera. Neki roditelji odluče boraviti negdje u blizini tijekom trajanja kampa te iskoristiti djetetove školske praznike za vlastiti predah u Engleskoj. Na STA putovanja možemo i roditeljima organizirati sve što je potrebno za bezbrižan odmor u blizini lokacija kampova Nike. Ako vaše dijete u Englesku bude putovalo sámo, možete se odlučiti i za pratnju od bilo koje londonske zračne luke do kampa. Na taj način ne morate brinuti o tome hoće li vaše dijete sigurno i pravovremeno stići u kamp.
    

   Što sve kampovi pružaju?

   Lancing College
   Kamp nudi smještaj u jedno-, dvo- ili trokrevetnim sobama, sa zajedničkim kupaonicama. Od 12 nogometnih igrališta, 8 ih je na travnatim terenima, 3 su prilagođena svim vremenskim uvjetima, a 1 se nalazi u sportskom kompleksu. Djeci je na raspolaganju i zajednički prostor za druženje koji je opremljen televizorom, stolnim tenisom, stolnim nogometom te igraćim konzolama, a dostupna im je i bežična internetska veza. U prostorijama se također mogu poslužiti zajedničkom praonicom. Najbliže su zračne luke Gatwick i Heathrow. 
    
    

   Za prijave i dodatne informacije pišite na camp@staputovanja.com, nazovite tel. broj 01/488 63 40 ili nas posjetite u poslovnici STA putovanja.
    
    

   All we do is travel

   S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

   STA putovanja
   Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

   0800 19 98

   info@staputovanja.com

   Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

   ZAGREB
   T: 01 488 63 40
   M: 099 488 63 40
   F: 01 488 63 45
   L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

   LJUBLJANA
   T: +386 (0)1/ 439 16 90
   T: +386 (0)1/ 439 16 91
   M: +386 (0)41 612 711
   L: Ajdovščina 1, Ljubljana