Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

Italija

Dodan: 19.05.06 @23:40:25

Marko

Gost

0 0

Cao ljudi,znam da je vec svima dosadila ova tema,ali ako neko zna o postdiplomskom u Italiji(Trst,Bologna...),javite mi.Trebam dobiti diplomu faxa odsjek turizam koji traje 4 godine!Pa mislio sam na Master,sa mi preporucujete,grad,fax?

Hvala unaprijed

boka

Gost

0 0

Evo slucajno sam vidila tvou poruku pa samo da ti se javim jer sam ja trenutno na masteru u Bologni! Natjecaj sam vidila na stranici naseg Ministarstva znanosti...prijavila sam se i dobila stipendiju! Nije to tako tesko jer ovde tih mastera ima ko u prici! Za turizam je popularan Rimini a pripada Bolonjskom sveucilistu! Svakako se potrudi naci neku stipendiju, jer je zivot u Italiji skup! savjet: direktno pogledaj stranice tal. sveucilista npr. www.unibo.it jer tamo mozes nac stipendije za strane studente!

Nadam se da sam ti bar malo pomogla!

pozdrav sa druge strane mora!

Marko

Gost

0 0

Ej,cao i puno ti hvala na ovim informacijama.Vidis ja ovdje kao sto sam rekao zavrsavam 4-godisnji studij turizma,pa ne znamsta da upisem ili laurea pecialistica ili master 1 ili 2 livelo,sta ti mislis,sta bi mi preporucila?

Grazie,spero che sentirsi presto

boka

Gost

0 0

Ja sam ti na Masteru I. livello, nije nesto tesko a poslije ovoga mogu pisati tezu za doktorat i tako preskocit II.livello Master koji traje duze i namjenjen je vecinom istrazivacima!

Obican Master ti je sasvim dovoljan, ali ovisi i kolike su ti ambicije! Ma bitan ti je taj papir iz Bologne, a ostalo si olaksaj! nema potrebe da se gnjavis! Na mom Masteru predavanja su na engleskom a ucenje talijanskog je obavezno i ako ga znas u prednosti si! Ujedno svakodnevno koristis oba jezika sto je super!

Jos nesto , treba ti puno papira i dokumenata i naravno "Dichierazione di Valore" bez kojeg se ne mozes upisat na sveuciliste! Ali sve se to da srediti!

Nasi studenti su jako interesantni talijanskim firmama pa ces poslije ili odmah bez problema nac i neki posao jer oni ne znaju jezik a puno rade u Hrvatskoj, Bosni, Srbiji i Albaniji!

Natjecaji za stipendije su ti vec u 8. mjesecu pa nemoj da ti to promakne! Stvarno ima svasta, a jedna godina studija bilo gdje vani ne moze se izmjeriti, iako su nasi fakulteti i tezi i zahtjevniji i organiziraniji! Ovdje te samo vozaju od vrata do vrata!

Joj sto ja udusi....ciao i javi ako ti sta jos treba...volim ja pomagati ljudima :-)

UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana