Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

ŽIVOT I RAD U KANADI

Dodan: 04.04.12 @09:09:58

sara

Registriran uporabnik

0 0

Isto tako vozaci kamiona ..ako je netko u CANADI i vozi neka mi se javi na vlatkasara76@gmail.com

Zahvaljujem

Mirjana

Gost

0 0

Da li netko zna neku dobru agenciju kojoj bi se mogla obratiti za posao u Kanadi?? Osim Actyla zato jer sam ih kontaktirala i dobila odgovor da su zatvoreni i ne primaju klijente!!

mirjana.srebak@gmail.com

Ivica

Gost

0 0

Pozdrav fort.mcmurray01. Molio bih te da mi se javiš na rakijash@gmail.com jer ne mogu naći tvoju mail adresu da se ja tebi javim. 

carmen321

Registriran uporabnik

0 0

Ima dosta smještaja objavljenih https://goo.gl/aw22ZF i u Kanadi

Ivo

Gost

0 0

Kolko dođe <a href="http://migra.hr/usluge-selidbe/">cijena selidbe</a> u Kanadu, tj. koliko otprilike treba izdvojiti novaca za put,privremeni smještaj itd.

Ivo

Gost

0 0

Kolko dođe [url=http://migra.hr/usluge-selidbe/]cijena selidbe[/url] u Kanadu, tj. koliko otprilike treba izdvojiti novaca za put,privremeni smještaj itd.

charles

Gost

0 0

karta ti je od 500 Eura na vise, sto se tice novaca moras imati za prvih 3 mjeseca minimalno 100 dolara dnevno + ostalo

MARIA JORGE

Gost

0 0

Da li je potrebna hitna kredit da plati svoje dugove ili vam je potreban kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih Finacial institucija? Traži više nema, jer smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti !! dajemo kredite poduzećima, privatnim osobama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 2%. Možete nas kontaktirati putem e-maila putem: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

 

Primjena podataka

 

1) Naziv ...........................

2) Država .......................

3) Adresa ......................

4) Spol ........................

5) Bračni status .............

6) Zanimanje ................

7) Broj telefona ...........

8) pozicija u mjestu rada .....

9) mjesečni prihod ....................

10) Iznos kredita .........

11) trajanje kredita .....

12) Namjena kredita ..................

13) Datum rođenja ........................

 

Hvala ti.

Elina Johnson

Gost

0 0

Jeste li u potrazi za kredit? Trebate poslovni kredit, osobni zajam, stambeni kredit, ili si odbila kredit od banke ili financijske institucije za jednog ili više razloga? Imate pravo mjesto za svoj kredit rješenja upravo ovdje! Elina Johnson kredit firma smo ograničeni u davati kredite tvrtkama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 2%. Molimo da nas kontaktirate putem e-maila danas putem elinajohnson22@gmail.com

 

Dajemo kredit u rasponu od minimalnog iznosa od 5.000 do 500,000,000.00 na sljedećim valutama: USA dolarima, Europu i veliki britanski funti (GBP).

Elina Johnson

Gost

0 0

Jeste li u potrazi za kredit? Trebate poslovni kredit, osobni zajam, stambeni kredit, ili si odbila kredit od banke ili financijske institucije za jednog ili više razloga? Imate pravo mjesto za svoj kredit rješenja upravo ovdje! Elina Johnson kredit firma smo ograničeni u davati kredite tvrtkama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 2%. Molimo da nas kontaktirate putem e-maila danas putem elinajohnson22@gmail.com

 

Dajemo kredit u rasponu od minimalnog iznosa od 5.000 do 500,000,000.00 na sljedećim valutama: USA dolarima, Europu i veliki britanski funti (GBP).

Khalifa Steve

Gost

0 0

Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za podmirenje vaš dug ili isplatiti Vašeg računa ili početak lijep posao? Da li vam je potreban novac za svoj projekt? Nudimo osigurani krediti za bilo koji iznos i bilo gdje u svijetu (pojedinci, tvrtke, nekretnine i pravne osobe) u našoj stopi od 2% odličan. Za odgovore aplikacija i poslati više informacija na e-mail adresu: (khalifafinancialcompanies@outlook.com ili khalifafinancialcompanies@gmail.com)

 

Broj telefona: +16026337400

http://khalifafinancialcompany.weebly.com

Mrs Alejandro Consta

Gost

0 0

Kredit ponuda od pravog vjerovniku da vam ponuditi kredit na 2%, sam je prošle sedmice kontaktirala za kredit od 70000 eura u četvrtak i ja dobiti kredit u petak u 2.pm u popodnevnim satima, moj bankovni alart mi se da je novac uplaćeno je na mom računu pa ako vam je potreban kredit sada joj se obratite za kredit, a uvjeravam vas da ćete dobiti kredit, pokušao sam i ja dobiti kredit nju samo kontaktirate za kredit, a slijede je proces i uvjeravam vas da ćete dobiti kredit sve zahvaljujući njoj i njenom odboru kompanije je možete na e-mail sheniquaeatmanloancompany@gmail.com

 

Mrs Alejandro Constanza

hopkinson lance

Gost

0 0

Jeste li u bilo kakve financijske krize?

Jeste li u potrebi za kredit? Ako da

Tu je tvrtka koja je ovdje da vam pomogne, on daje kredit za pojedince i tvrtke, bez obzira na iznos ili vrijeme kašnjenja, kamatna stopa je pristupačna. Ako se zainteresirani možete nas kontaktirati putem hopkinsonloan@outlook.com i ispunite podatke u nastavku.

 

Puno ime:

Iznos pozajmice:

Trajanje kredita:

 

Hvala.

MRS VALICIA RENE

Gost

0 0

TESTEMUNHO SOBRE COMO CONSEGUI MEU EMPRÉSTIMO DE ESTA GRANDE EMPRESA COMO UMA MÚSICA ÚNICA Os meus nomes são a Sra. Stella Moyes. Eu moro na CROÁCIA Zagreb e eu sou uma mulher feliz hoje que eu falo, eu disse a mim mesmo que qualquer empresa de empréstimo ou credor que poderia mudar a minha vida quebrou do meu e que da minha família, vou referir qualquer pessoa que está à procura de empréstimo para eles. Eles me deram felicidade para mim e minha família, eu estava na necessidade de um empréstimo de US $ 40.000 USD em 3 de abril de 2017 e eu tenho o meu empréstimo dentro de 24 horas sem estresse Eles são, de fato, temendo as pessoas, trabalhando com uma empresa de empréstimo respeitável. Se você está na necessidade de um empréstimo e você está 100% certo de pagar o empréstimo por favor contacte-os hoje e por favor dizer-lhes que a Sra. Stella Moyes encaminhado para eles você pode alcançá-los via e-mail; ......... (mrsvaliciareneloanfirm @ gmail. Com) ........................... Desejo-lhe boa sorte obrigado e que Deus todo poderoso te abençoe ....

DanmarK

Gost

0 0

Trebate li brzi novac za vašu tvrtku, opremu, inventuru ili ekspanziju?

Ovdje smo da vam pomognemo. Danmarkova kreditna tvrtka pruža rješenja za financiranje svih vrsta poslova, malih i velikih. Pružamo alternativne poslovne zajmove, pružamo potrebne papirnate radove i ponosimo se našim brzim preokretom kako bismo vam dobili što prije novca. Pošaljite nam e-mail danas danmarkloanfrm@gmail.com kako biste se raspitali o našim uslugama.

UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana