Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

Gardaland, za kraj 8. mjeseca

Dodan: 25.06.10 @00:01:52

JK

Gost

0 0

Puno pozdrava! Ima li ko informacije kako bi bilo najjeftinije organizirati izlet za Gardaland za 2 osobe, tamo negdje krajem kolovoza? Ne znam jel postoje samo organizacije za velike skupine :S

waiting

Gost

0 0

Hej, pozdrav.

U Gardaland možeš naravno ići i individualno ali ti je onda uzal podosta više nego kada ideš organizirano. Ne znam kako ste planirali ići, autom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom...

Ja sam iz Rijeke i bila sam u Gardalandu do sada 5 puta, samo jednom individualno i ne bi to ponavljala jer izađe skuplje nego organizirano.

A i ovako, dosta agencija ima ponude kroz cijelu godinu, a kad dođete tamo ionako idete kuda god želite, ne morate se držati grupe. Samo dolazite i odlazite zajedno.

Evo, ako te išta točno zanima slobodno pitaj.

Pozdrav!

JK

Gost

0 0

Hej! Nemamo auto Bilo kako a da je humano i najjeftinije :P Kako si ti isla organizirano/tj. prek kog?Puno hvala

waiting

Gost

0 0

Ja sam ti išla preko lokalnih agencija ovdje iz Rijeke. Po mom iskustvu to ti je najjeftiniji i najlakši način. Cijene su tu negdje s kojom god da ideš...izađe oko 200 kn put i računaj da je ulaz zadnji put kad sam ja bila bio 23 ili 24 eura za grupu tako da ti sve skupa manje više izađe oko 50 eura.

Jednom kad uđeš u park sve su ti vožnje slobodne tako da ne moraš dodatno doplaćivati ništa jedino ako želite nešto pojesti, popiti, kupiti suvenir...znaš kako te navlakuše već funkcioniraju. S tim da moreš ponjeti svoj ruhcak i marendicu, sokiće...ma sve što ti treba.

Ovo ti je iz rijeke no, vjerujem da će iz zg-a biti malo drugačije cijene pošto ste i ruku na srce dalje...

evo ti primjera radi dva linka vaših gore agencija da si malo vidiš cijene i plan putovanja... vidim da su cijene tu negdje...samo pazi...ja bi definitivno odabrala ovu prvu agenciju iako je malo skuplja, a razlog je taj da se s njom kreće iz gardalanda natrag u 23h, dok s ovom već u 18h. :/ Ma vjerujem da ako malo pronjuškaš budeš našal najpovoljniju opciju samo uzmi u obzir tako više faktora a ne samo 30 kn manju ili veću cijenu...

http://www.investigo.hr/hr/Last-Minute-Naslovnica/GARDALAND-|-1-dan/flypage_lite_pdf.tpl.html

http://orbis-putovanja.com/ponuda/jednodnevni-izleti/4-gardaland-1-dan

što se tiče ambicije da sami dođete do tamo bez auta iskreno ne znam koliko je to uopće moguće...a i ako je mislim da biste imali masu presjedanja i zavrzlama i da bi vam došlo još skuplje nego ova solucija, a ovako sjednete u zg-u, odspavate malo i evo vas.

još samo jedna sitnica...definitivno ško kasnije ljeto....ja bi čak preporučila 9. mjesec jer su gužve katastrofalne u ljetnim mjesecima pa se na popularne vožnje jako dugo čeka...iz vlastitog iskustva govorim.

ako vas išta još zanima rado odgovorim.

pozdrav!

UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana