Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

Au pair-Babysitter za Njemacku

Dodan: 23.09.05 @21:25:28

Uffelmann

Gost

0 0

Zasto ne postanete Au pair?

- Živjeti godinu dana u Njemačkoj

- usavršiti znanje njemačkog jezika

- steknuti dugotrajno prijateljstvo

- postati član jedne nove obitelji

- upoznati drugi obicaj i kulturu

- dodali novu avanturu svojem životopisu

Sta je Au pair,

Au pair dolazi iz Franzuskog i znaci odprilike pomoc dati i pomoc uzeti!

Au pair program je program medjunarodne kulturne razmjene, zasnovan na Evropskom aranzmanu 1969 Godine od strane saveta Evrope u kojima su regulisovali uslovi ucesca i status Au pair Djevojaka/Djecaka.

Ko moze da ucestvuje u Au pair Programu?

Djevojke sirom Svijeta.

Djevojke izmedju 18-24 starosti

Sa Poznavanje Njemackog jezika

Sa dobrim Zdravstvenim stanjem

Koje nisu udate

Koje imaju iskustvo sa djecom

Koje nisu imae probleme sa Zakonom

Komunikativne,tolerantne, otvorene za drugu kulturu i obicaje,srdacne

poželjno je da djevojka posjeduje vozačku dozvolu

Duzina boravka u Njemackoj?

Au pair Djevojke borave najmanje 6 Meseci a najvise 12 Meseci u odabranoj Njemackoj Familie i na taj nacin usvrsavaju jezik u kojoj borave i upoznavaju se tako sa njenom kulurom i obicajima.

Najveca vrednost u ovome Programu je uspostavljane trajnog prijateljstva izmedju razliciti kultura.

Zasto se prijaviti preko Agencije?

Samo Agencija moze vas Informirati o Au pair Programu i Zakonu u Njemackoj.

Uz to spada jos sigurnost ?pouzdanos Au pair Programa.

Zasto Au pair Agencija Stern?

Au pair Agencija Stern je Specijalizovana za obrazovne kulturne razmijene omladine cijelom Svijeta. Uz to jos posjeduje dugogodisnje iskustvo sa Au pair i clanica je Organizacije Au pair Society e.V. za Agencije, Au pair i Familije u Njemackoj. Sve Agencije sa kojim Au pair Agentur Stern suradjuje su iskljucivo clanice Au pair Society oder Internationalne Organizacije.

Sto znaci da po izboru Au pair ili Familie se strogi kriterijum mora pridrzavati.

Clanovi Au pair Society e.V ili druge organizacije mogu vam garantirati sigurnost

I pouzdanost Au pair Programa.

Potražnja za au pair djevojkama je velika u cijeloj Njemačkoj, tako da svaka djevojka zainteresirana za rad kao au pair u roku 6-12 tjedana od prilike od dana prijave dobiva ponudu (tel. poziv) od obitelji.

Obitelji koje traže au pair djevojku su isključivo provjerene njemačke obitelji kojima treba pomoć oko svakodnevne brige za njihovu djecu i pri obavljanju laksi kucni poslova.

Procedura dobivanja Njemacke Au pair Vize traje 2-3 meseca

Au pair Djevojka je clan porodice i nesme da se tretira kao Kucnapomocnica !

Po sklapanju ugovora za au pair, djevojke dobivaju au pair vizu u trajanju od 6 mjeseci do godinu dana (obitelji skoro uvek traže au pair na godinu dana). Po isteku au pair vize djevojke se ili vraćaju kući ili ostaju studirati u Njemačkoj.

Obaveze Au pair

Cuvanje Dece i Bebysitting 2-3 tjedno

Pomoc pri obavljanju laksi kucni poslova

Ucenje Njemackog Jezika

Radno vrijeme od 30 sati tjedno

Spremanje laksi jela za Decu

Da postuje i savrseno obavlja ugovorenu radnu obavezu

Poslovi koje obavljaju au pair djevojke su točno određeni ugovorom i strogo se kontrolira njegovo poštivanje. Po ugovoru djevojke smiju raditi najviše 6 sati dnevno (30 sati tjedno) i imaju jedan i pol dan slobodno tjedno.

Godisnji odmor:

Uz to djevojke imaju pravo na korištenje svog 4 tjednog plaćenog godišnjeg odmora (za rad na godinu dana), što znači da ima pravo na 2 dana godišnjeg odmora po punom mjesecu ( djevojka se mora dogovoriti sa obitelji o uzimanju godišnjeg odmora).

Kada obitelj odlazi na godišnji odmor najčešće povede i au pair- o njihovom trošku i dalje se isplacuje njihova Plata.

Ukoliko djevojka ne ide sa obitelji na odmor ona ili ostaje u kući obitelji ili koristi to vrijeme za svoj privatni odmor ( djevojke često tada odlaze svojoj kući) dobiva i dalje njenu platu.

Obaveze od Familije:

Primanje Au pair Djevojke kao clan Porodice

Besplatan Stan i Hranu

Vlastitu sobu samo za Au pair

1,5 Dan u sedmici slobodan

Placa od 205-300 Euro

Zdravstveno Osiguranje

Osiguranje od nezgode

Placen Kurs Njemackog Jezika

Placena Karta za gradski prevoz

Prema njemačkom zakonu au pair djevojka dobiva plaću od 205-300 eura mjesečno (od 01.01.2006. plaća je 260 eura).

Uz tu plaću , djevojci obitelj plaća i školu njemačkog jezika te pokaz za gredski prijevoz.Obitelj također plaća i osiguranje za au pair za period koji je naveden u ugovoru (osiguranje od nezgode). Dakle au pair djevojka je potpuno zbrinuta što se tiče stana i hrane ( djevojka u obitelji ima svoju vlastitu sobu), a njena plaća je u stvari njen đeparac. Sve te naveden stvari bice jos u ugovoru naveden i potpisani od Au pair-

Familie-Agencije.

Au pair djevojka svoje slobodno vrijeme koristi kako želi. Nakon što obavi svoja dnevna zaduženja vezana za djecu- u dogovoru sa članom obitelji- koristi svoje slobodno vrijeme.Ako djevojka planira prijatelje ili prijateljice da pozove mora da dobije suglasnost od Familije, dali oni to odobravaju.

Isto vazi kad djevojka izlazi da familij kaze kada se vraca ili da nazove familiju ako ce biti duze , da se oni ne brinu .

Au pair agencija u Njemačkoj brine se za svoje au pair djevojke, prati ih i pomaže po njihovom dolasku i prilagođavanju novim uvijetima, organizira zajedničke izlete u suradnji sa drugim au pair agencijama. Agencija također ima i telefon za hitne slučajeve koji je na raspolaganju djevojkama 24 sata dnevno!

Sta mozete da ocekujete od Au pair Agencije Stern?

Mi vas Informisemo o Au pair Programu i Zakonu u Njemackoj

Mi trazimo za vas odgovarajucu Familiju

Mi vam stojimo na raspolaganju u Njemackoj i pomazemo ako ispadnu Problemi

Mi organizujemo Au pair Sastanke

Mi organizujemo sa drugim Agencijama izlete u Njemackoj i van Njemacke

Mi Kontrolisemo familiju i Au pair

Mi savjetujemo ako ispadnu problemi kod Au pair i Familiju

Mi vadimo djevojke iz familije u hitnim slucajevima i obezbjedimo boravak dok nadjemo drugu familiju.

Mi pratimo rad Vize u Njemackoj, ako treba mi intervenisemo u Ambasadama i ustanovama

Mi imamo 24 sata hotline za hitne slucajeve

Dakle, ako ste djevojka koja zadovoljava naše uvijete javite nam se na naše kontakte!

S.Uffelmann

Au pair Agentur Stern

Tel. +49/2102/3099908

Fax. +49/1212590168512

info@aupair-agentur-stern.de

www.aupair-agentur-stern.de

Irena Au-Pair iz Vi

Gost

0 0

AKO ZELITE AU-PAIR WEBSITE koji se nalazi na prvim mjestima na Google trazilici,ito na nasem i njemackom jeziku sa svim interesantnim informacijama,uzmite, **** www.au-pair-germany.com **** Meni i Prijateljici su dali odlicne Informacije i to sve na nasem jeziku.Imaju predstavnistvo u okolini Sarajeva a uskoro i u Hrvatskoj a da se uvjerite da su vise puta na Prvom 1.mjestu na trazilici Google i Yahoo, onda uzmite ovaj link za Google: http://www.google.de/search?hl=hr&safe=off &client=+firefox-a&channel=s&q=+au-pair+germany

Irena Au-Pair iz Vir

Gost

0 0

- Re: Au pair-Babysitter za Njemacku AKO ZELITE AU-PAIR WEBSITE koji se nalazi na prvim mjestima na Google trazilici,ito na nasem i njemackom jeziku sa svim interesantnim informacijama,uzmite, **** www.au-pair-germany.com **** Meni i Prijateljici su dali odlicne Informacije i to sve na nasem jeziku.Imaju predstavnistvo u okolini Sarajeva , ( Naravno glavno sjediste vidim da su U Njemackoj ) a uskoro i u Hrvatskoj a da se uvjerite da su vise puta na Prvom 1.mjestu na trazilici Google i Yahoo, onda uzmite ovaj link za Google: http://www.google.de/search?hl=hr&safe=off &client=+firefox-a&channel=s&q=+au-pair+germany

Suzana Zagreb

Gost

0 0

Imas pravo,sa ovim Linkom su od 224.000 Pojma za Au-Pair Germany na 2.Mjestu ali oni su jedini na nasem Jeziku i na tako dobroj Poziciji ,pa vrijedi ih pogledati www.au-pair-germany.com ili ovaj Link te vodi na Googlu tamo ( nastimaj tvoj Google na Hrvatski i Njemacki jezik Bog http://www.google.de/search?hl=hr&safe=off&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Ade%3Aofficial&q=au-pair+germany&bt

Suzana zagreb

Gost

0 0

Soooory,Imas pravo,sa ovim Linkom su od 224.000 Pojma za Au-Pair Germany na 2.Mjestu ali oni su jedini na nasem Jeziku i na tako dobroj Poziciji ,pa vrijedi ih pogledati www.au-pair-germany.com ili ovaj Link te vodi na Googlu tamo ( nastimaj tvoj Google na Hrvatski i Njemacki jezik Bog http://www.google.de/search?hl=hr&safe=off&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Ade%3Aofficial&q=au-pair+germ

babo

Gost

0 0

ma vi ste lude..... sta ste stvarno mislie da ce Vas netko ozbiljno svatiti kad stavite post na jedan forum!!! brrrrrrrrrrr.... koju ste vi skolu zavrsile!?!

Tomislav

Gost

0 0

**** BABO *** Ti nis nisi rekla a vec se vidi da si NENAGODNA. Ove Djevojke nam kolko tolko zele pomoc a ti bas nikako.E da mi je znati u koju skolu si ti isla ili u koju jos ides.Uhhhhhhhhhh ne daj mi BOZE da si mi Djevojka...uvijek nezadovoljna sta drugi radi, a ti si uvijek u pravu Naravno da nisi.Pusti i ti druge da nesto urade pa kome je pomognuto,nek sam odluci.Ovakve informacije su KORISNE , a svako nek nam nes novo pokaze i tako smo svi nesto novo naucili, Jeli tako BABOOOOO....

babo

Gost

0 0

WTF.... hoe the fuck is Tomislav??? Sta si ti neka majka Tereza pa si tako odjednom moralan i etican po pitanju ovakvih sranja!!! Ma daj sjasi konju jedan i nemoj se sa mnom zajebavat. Jer ako ti ja babo dadem degeneka bit derneka:))))

Marina Zagreb

Gost

0 0

Uhhh ....BABO, jesi ti Pedercina neka. Il si nejeban pa ti nes to fali il ces bit jeban, pa ce ti opet nesto falit.... MARS... KONJUUUUU ...sa ovog Foruma.

Sneza

Gost

0 0

Nesvatam , zasto se Osobe mjesaju koje nemaju blage veze o Au pair Programu?

Svi koji su zainteresovani i zele AU PAIR Informacie, mogu se meni ili kod Agencie Stern javiti!

www.aupair-agentur-stern.de

Josip

Gost

0 0

PAZNJA !!!! PREVARA !!!Decki ova Mirjana vam je 1000 na sat ova ista Koza gore Sneza.Pa sta radi ona sve za ovu Njenu Agenciju.Pa ona je spremna da nas unisti.Vidi ti nje lopova,pa sram te bilo da nas tako varas.PAZITE SVI...Ona ovo sve prati jer je placeni SPION od ove Agencije.Oni nama nesto podvaljuju,dok se ona ovoliko ubacuje.Pazite se ona koristi i druga imena.Radi za ovu Agenciju Stern i nesto im je stalo da se nasilu prezentuju..Uskoro ce se ona na ovaj Forum javiti da se odbrani,jer samo njeno misljenje njoj vredi.Sad sam se cuo sa Prijateljem iz Pule , i on je ovo isto primjetio na drugom Forumu gdje se ova Sneza isto pojavila sa lazima i,SAMO JE KOD NJE DOBRO.Njoj je dobar samo NOVAC koji dobije ako koga od nas prevari.ZATO STROGO SE PAZITE KAD SE SNEZA JAVI I POCNE SA REKLAMOM ZA STERN.Obicno se tako predstavlja a vidimo ovde gore i kao Mirjana.NABIJEM JE I JA I ovaj MOJDRUGAR.Pa SETNO i Jebes SNEZU ILI MIRJANA A ISPOD SE POTPISALA KO MARIJA.KAKO GOD SE ZVALA TI AROGANDNA SIPANZO...TI SI ZA GORILE SAZRELA DA TI GA GURNE...

Ante-dalmacija

Gost

0 0

PAZNJA !!!! PREVARA !!!Decki ova Mirjana vam je 1000 na sat ova ista Koza gore Sneza.Pa sta radi ona sve za ovu Njenu Agenciju.Pa ona je spremna da nas unisti.Vidi ti nje lopova,pa sram te bilo da nas tako varas.PAZITE SVI...Ona ovo sve prati jer je placeni SPION od ove Agencije.Oni nama nesto podvaljuju,dok se ona ovoliko ubacuje.Pazite se ona koristi i druga imena.Radi za ovu Agenciju Stern i nesto im je stalo da se nasilu prezentuju..Uskoro ce se ona na ovaj Forum javiti da se odbrani,jer samo njeno misljenje njoj vredi.Sad sam se cuo sa Prijateljem iz Pule , i on je ovo isto primjetio na drugom Forumu gdje se ova Sneza isto pojavila sa lazima i,SAMO JE KOD NJE DOBRO.Njoj je dobar samo NOVAC koji dobije ako koga od nas prevari.ZATO STROGO SE PAZITE KAD SE SNEZA JAVI I POCNE SA REKLAMOM ZA STERN.Obicno se tako predstavlja a vidimo ovde gore i kao Mirjana.NABIJEM JE I JA I ovaj MOJDRUGAR.Pa SETNO i Jebes SNEZU ILI MIRJANA A ISPOD SE POTPISALA KO MARIJA.KAKO GOD SE ZVALA TI AROGANDNA SIPANZO...TI SI ZA GORILE SAZRELA DA TI GA GURNE...( Kopija od Isto misljenika )

Sneza

Gost

0 0

Ako nemate pametnije stvari, nego da gluposti pisete onda je bolje da se uopste nejavljate. Niko vas netjera da se javljata!!!

Ukoli mi se pise za Agenciju Stern pisacu i dalje, kome se nesvidja i laz prosiruje, jako mi ga je zao.

Jako mi je drago da vidim koliko obrazovni osoba ima i koliko neobrazovni-koji se neznaju ponasati, ali pamet se nemoze nikome dati nazalos.

Osobe koje se tako ponasaju i vredjaju druge , daju svoju sliku od sebe i svog obrazovanja!

Za sada toliko od Sneze!!!

UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana