Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

putovanje u norvešku i obilazak fjordova

Dodan: 22.10.09 @11:43:21

dejan

Gost

0 0

pozdrav svima,,,,imam jedno pitanje,,,dali je mozda tko bio u vlastitom aražmanu u norveškoj i pri tome obišao norveške fjordove...na koji je način najbolje,,,,i koji su vaši dojmovi....

Monika

Gost

0 0

ja sam bila ovog ljeta

Monika

Gost

0 0

Norveška je predivna zemlja, ja sam išla ljetos u vlastitom aranžmanu, rezervirala avio kartu, našla hotel u Oslu, našla hotel u Bergenu, rezervirala putovanje fjordom http://www.fjord-tours.com/flam-railway/, sve to naravno internetom. Putovanje je bilo predivno, Oslo je lijepo, putovanje do fjordova traje cijeli dan ( ja sam izabrala Sognefjord in nutshell), dosta se putuje običnim vlakom, zatim Flam željeznicom, vožnja busom kroz brda, zatim plovidba brodom kroz fjordove je predivno iskustvo, dolazak u Bergen koji je PREKRASAN grad....Ja preporučam, nećeš zažaliti. Fjordovi su jako lijepi, ostaneš bez daha dok ploviš između tih visokih planina i litica koje se spuštaju .....

Nemam niti jednog lošeg iskustva, ljudi su ljubazni. Čak bih rekla da je Norveška zemlja za sportske aktivnosti jer ima toliko jezera, rijeka, slapova, voda na svakom koraku....krajolici su različiti, od crnogoričnih gustih šuma, bjelogorice, jezera, pustih stjenovitih područja obraslih travom.....zemlja je predivna. Sretan put ! I preporučam ljeto za putovanje, temperatura je bila oko 22 C u sedmom mjesecu.

dejan

Gost

0 0

koliko te koštalo sve to zajedno,,,ukupno to putovanje sa svime,,,,

dejan

Gost

0 0

Monika,,dali imas koji mail na koji ti se mogu obratiti za dodatne informacije,,,,hvala unaprijed.....

Monika

Gost

0 0

koštalo je prilično....

Moj mail je mmonique2507@yahoo.com pa pitaj kaj te zanima :-)

pozzzz

Nikolina

Gost

0 0

Pozdrav!

Evo i ja sam ovo ljeto bila u Norveškoj u vlastitom aranžmanu. Preporučam da se dobro pripremite i sve karte koje možete kupite preko neta jer je puno jeftinije.

Ja sam izabrala naeroyfjord i nisam požalila. Iz Osla se putuje vlakom do Flama jedno 5-6 sati. Tamo se čeka vlak koji vas vozi kroz prekrasne krajolike, ima nekoliko usputnih stanica pa se može izaći iz vlaka i slikat.

Nakon toga smo se uputili trajektom po naeroyfjordu do mjesta Gudvangen gdje smo hvatali bus za Bergen i od tamo opet vlak za Oslo.

Dosta se naputujete ali se isplati, a vlakovi su im jako udobni tako da se možete i naspavati

dejan

Gost

0 0

nikolina ,,,ostavi mail svoj ako ti nije problem da ti se javim ako zatrebam koju dodatnu informaciju,,, hvala ti unaprijed,,,,
UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana