Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

radna viza za autraliju

Dodan: 11.02.09 @22:18:04

desire

Gost

0 0

ciao svima! ovako, trebalo bi mi par informacija vezanih za dobivanje radne vize za Australiju! Ja i prijateljica planiramo otici za 7,8 mjeseci dolje, na 3 mjeseca, radile bi 2 mjeseca a mjesec dana malo putovale! Problem je sto smo obje diplomirale i nezaposlene smo. Ali imamo dolje obitelj, tako da sto se tice garantnog pisma nije problem, mi smo si mislile staviti na devizni racun nekih 5000-6000 kn, pa neznam da li je to dovoljno... Da li netko ima iskustva s dobivanjem radne vize, i sta mi jos potrebno?! Mi smo mozda mislile upisat fax, pa da imamo status studentica ako bi nam to pomoglo sta. I koliko se dugo ceka odgovor da li su nam odobrili ili odbili vizu? Da li da kupimo vec povratnu kartu, kao dokaz da cemo se vratiti?! Ako itko zna kakvu informaciju stvarno bi mu bile zahvalne! Please help us :)!

maja

Gost

0 0

cure jako vam je tesko dobiti papire za australiju,ako tražite radnu dozvolu,prije će Vam se odobriti let na Mars nego radna dozvola.Što se tiče turističke vize to Vam nije problem.moj savjet,podnesite vizu u australskoj ambasadi u Beču.puno su ljubazniji i profesionalniji.jer ovdje u nasem konzularnom predstavnisšvu odlučuju o vizama naše cure i jako su neljubazne.inače Australija je predivna zemlja i ako imate šansu da odete barem kao turisti,iskoristite ju.kupnja karte vam nista ne znači.

good luck to je sve što vam mogu poželjeti

desire

Gost

0 0

hvala na odgovoru! Znamo da je full tesko dobiti radbu vizu, ali mislile smo mozda da idemo preko neke agencije tipa work and study, ili work and travel, jer stvarno neznam kako bi drukcije mogle! A sto se tice Australije znam da je predivna zemlja, bila sam ovo ljeto dolje 20 dana kao turista, i odusevilo me!

Sanja

Gost

0 0

Australija = Raj na Zemlji!

Bila sam prošle godine 3 mjeseca, turistička viza! Vizu sam dobila tek nakon što su rođaci podnjeli zahtjev u Australiji i uplatili 10000 AUD kao garanciju da ću napustiti Australiju po isteku vize. Prije toga sam podnjela zahtjev u ambasadi u Zagrebu i naravno odbili su me bez obzira što sam imala garantno pismo.

desire

Gost

0 0

Kad su ti odbili u zagrebu, onda su oni podnjeli zahtjev dolje u Australiji ili? Koliko ti je vremena trebalo da ti sve to odobre? Da li si za to vrijeme od 3 mjeseca i radila nesto dolje? Hvala ti puno na odgovoru!

jure

Gost

0 0

znaci najbolje bi bilo predat zahtjev,u bec? naime zanima me radna viza,turisticka,da se iskrcam doli? garantno pismo nije problem?! koliko se ceka, i postoji li mogucnost brzog produzavanja po isteku vazece vize ili partis doma? p.s.isli bi ja i brat?!!!
UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana