Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

MEKSIKO

Dodan: 03.06.08 @20:32:53

Chio

Gost

0 0

jel netko bio u meksiku? kada je najbolje ići tada, kada je najjeftinije? viza, potrebna - nepotrebna? jel netko išao s nekom hrvatskom agencijom - atlas, generalturist; jesu dobre te ture??

svaka informacija dobro došla.. aj ljudi, pomozite malo..

davor

Gost

0 0

ajd ne budi ljen pa prevrti malo topice ispod ili odi na forum.hr pa pod turizam trazi topic meksiko. imas sadrzaja za roman napisat. moj info, 7-9mj sezona kisa nikako. po meni najbolje tamo nova godina period, do 4mj, 2mj je jako ljep jer je ljepo vrijeme a nije jako vruce. i nema tolko ljudi jer nije sezona. a low budget letovi su prakticki djabe za nacionalne letove. viza naravno da treba. poz

davor

Gost

0 0

e da,, pitanje agencija,,, svi programi jako ljepo zvuce na papiru, i rute su jako dobre, sto je problem, mjesec dana putavanja pogledas u 7 dana,, ti slozi formulu :) na kraju si vidio sve a nisi vidio nista. a platio si 3 puta vise nego sto bi potrosio sam. osim ako si penzic koji voli da te vuku okolo po hotelima i slicnim masovnim plazama.

martina

Gost

0 0

ja sam bila prek agencije u meksiku cca 10 dana i bilo mi je super. imali smo turu od mexico citya do cancuna i bilo je legendarno. nije kako davor kaže, i vidi se dosta toga, a i uživaš.

ako imaš priliku odi preko agencije, ako tako želiš.

tin

Gost

0 0

davore, zašto misliš da nije dobro ići preko agencije? pa sigurno nisu tisuće ljudi, koji putuju s agencijama na ta daleka putovanja, glupi.

ja sam išao na X takvih putovanja, i bilo mi je odlično.

eh

Gost

0 0

čovjek vam pokuša pomoći pa vi.... on je samo rekao da se za te pare koliko potrošiš preko agencije može puno duže ostati i vidjeti više toga

martina

Gost

0 0

nije, nije istina. nemreš tako jeftino proć, sigurno te skuplje dođe, samo avio karte bi koštale kao cijeli ovaj program. pa daj malo prosurfajte pa vidite cijene svega.

13.02

Gost

0 0

a koliko si ti platila za taj program?ovisi šta ko želi po meni je besmisleno na tako daleka putovanja ić priko agencij.ali sve ovisi o afinitetima i platežnoj moći ,dobi i tako dalje.

davor

Gost

0 0

al me napadate :(( @martina: nazalost, za 10tak dana je sasvim dosta za centar grada i malu okolicu, tj okolice sto posjetis u jednom danu. i usporedjivat cancun sa cijellim mexicom je tuzno, jer ima stvari koje su puno bolje od samog cancuna. to ti je kao da odes u spanjolsku i odma na ibizu, a ostalo niti ne vidis. agencijski programi su ok za familije/penzice/ljude koji su ljeni potraziti nesto jeftinije. i nisu glupi zasto? ako netko ima novca za bacanje nema niceg lose u tome. i sve te rute su "turisticke" rute, ono "pravo" se krije u rutama pokraj. cancun mi je zadnja strvar koju bi nekom preporucio da ovdje pogleda! pozzz d

davor

Gost

0 0

@martina: pa tocno tako sto kazes, avioni bi ispali vise, ali ako dodjes na recimo 20tak dana, pa ides autobusom, ili dodjes kada nije sezona, pa ti recimo let za cancun povratna kosta 300kn. kako rekoh, ne volim putovati preko agencija, osim ako su neke promocije i da je isplativo zbog odlaska u grupama, ali uglavnom sve trazim sam, i vec sam se naucio traziti sto jeftinije, da sto vise vidim i sto vise toga probam, a to je bas ono suprotno od agencijskih programa :D d

mierza

Gost

0 0

kakav je to let za cancun za 300 kn?o kojoj se avio kompaniji tu radi?

al mahed

Gost

0 0

voze moji decki, idemo preko amerike :)
UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana