Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

Viza za New Zealand?

Dodan: 25.03.08 @18:19:34

Slaven

Gost

0 0

Gdje mogu aplicirati za vizu za New Zealand.Planiram ici u skolu stranih jezika preko agencije pa mi nisu znali reci jer to kod nas nema u BIH. Hvala

pale

Gost

0 0

Kakva je to agencija koja radi sa skolom stranih jezika za NZ a ne zna gdje je ambasada???????

hika

Gost

0 0

http://www.mvpei.hr/MVP.asp?pcpid=1161

pogledaj si ovdje... imas konzulat u zagrebu, al vize se odobravaju u londonu...

bio je nedavno cijeli topic na tu temu na forumu

Melkior

Gost

0 0

Pozdrav! Planiram za godišnji u SAD na 15 dana. Kakva je procedura za dobivanje vize i što bi trebao priložiti? Od onog što sam čuo da bi mi moglo olakšati je da imam stalni radni odnos, nekretninu s pripadajućim kreditom, a usput i 2 nepoložena ispita na faksu. Što bi trebao donjeti da to sve dokažem? Treba li mi kakvo garantno pismo? Idem do brata koji će tamo biti u to vrijeme preko CCUSA programa. Da li da to skrivam ili navedem? Hvala!

nis

Gost

0 0

Melkior, ovo je tema o vizama za novi zeland. otvori novu temu...

AKI

Gost

0 0

U HAGU

valentina

Gost

0 0

Melkior, ponesi sve papire o nekretninama ako ih posjedujes, dokaz da imas stalni radni odnos, indeks, ako mozes jos neku potvrdu faksa ako mozes,.. neka ti brat obavezno napise pozivno (garantno pismo) da dolazis kod njega, i isto tako moras imati dokaz da imas dovoljno novaca za to putovanje (ili tko ga financira ako ne ti).

Sto vise razno raznih potvrda i dokaza to bolje! Jako su rigorozni i viza se tesko dobija...

I oboruzaj se strpljenjem, jer za vizu čekaš u ranu zoru vani ispred ambasade :p i naravno, tamo ce te ispitivati zasto ides itd.

Danijela

Gost

0 0

Postovani, imala sam priliku prosle godine raditi vizu dok se jos radila po starom procesu. Za drzavljane HR on je izmjenjen i mi sada radimo u londonu.proces traje cca 2 tjedna a kod konzula u Zagrebu mozete dobiti na kopijama putovnica zig i njegov potpis ako niste u mogucnosti slati putovnicu. Za drzavljane BIH se viza jos uvijek radi ovako: Skupite sve papire i putovnicu i saljete safety mailom (DHL/FED EX) u Hague,(ima na netu adresa) i oni to iz Hague-a salju u Wellington. Kad proces zavrsi papiri se iz Wellingtona salju u Hague(opet) i nakon toga vama na oadresu!Taj proces traje cca 4 mjeseca i to nije sala jer je nama toliko trajalo po starom procesu za HR. Sretno i pino strpljenja!!!

Danijela

Gost

0 0

http://www.nzembassy.com/topic.cfm?CFID=13510401&CFTOKEN=10393830&c=36&l=96&s=go http://www.immigration.govt.nz/branch/TheHagueBranchHome/

Niza

Gost

0 0

Danijela, to su stari podaci... radila sam vizu prije 2 mjeseca i sve se radi u londonu... hrvatska nije vise na IPG listi... tak da nema vise nikakvog slanja aira u wellington, itd.

boyan

Gost

0 0

ma sve je ok ali sta mi treba od dokumentacije bre ljudi!

dali imam privilegije sto mi je verenica iz welingtona?

678

Gost

0 0

sumnjam da ti je to privilegija, ako trazis turisticku vizu, posto oni gledaju stupanj rizika da se ne vratis odakle si dosao

a ako trazis boravisu, radnu il sta vec mozda ti je i + point

a sto ti treba od dokumenata, pa nazovi veleposlanstvo, prosurfaj po njihovim webstranicama,.. pa bar NZ migration office ima detaljne informacijski servis

678

Gost

0 0

evo ti i link, sve ti tu pise...

http://www.immigration.govt.nz/

Danijela

Gost

0 0

Kao sto sam i rekla...za nas je proces izmjenjen...:) i sada sve radimo u Londonu...

Ivana

Gost

0 0

decko i ja se spremamo na Novi Zeland i imamo sve potrebno za vizu uključujući i potvedu o financijama. jedini problem je sto je napisana na hrvatskom, a banka ne izdaje potvrde na engleskom. e sad da li da to posaljemo napisano tako kako je ili motamo ic to prevodit kod prevoditelja i sve te komplikacije prolazit??

Dada

Gost

0 0

Vize se izdaju u HAGU za Novi Zeland

dena

Gost

0 0

Vize se izdaju u Hagu---za novozelandske vize---ne u Londonu

UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana