Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

Studiranje u BECU!

Dodan: 05.01.08 @14:55:58

Maja

Gost

1 0

I ja isto namjeravam povijest umjetnosti u Beču, baš mi drago da još netko ide na taj smjer tamo. Samo što ja idem za 2 godine kad završim srednju. Jesi dobila stipendiju i gdje ćeš stanovat? U domu ili u stanu? Javi kako napreduješ. Jako će mi dobro doći svaka informacija.

Nina_10

Registriran uporabnik

0 0

ja bi dogodine, nakon 4. gimnazije, u beču upisala njemački (i ako bude moguce španjolski) .. ima li netko iskustva s tim? jel netko dosad tamo to upisivao? zanima me precedura upisa. kako s državnom maturom? priznaje li se ona? Hilfen Sie mir, bite!

jezzz1

Registriran uporabnik

0 0

Cao,
evo, već neko vrijeme se raspitujem za studiranje vani, ali imam još neka pitanja koja su mi ostala nejasna i na koja će te, nadam se, vi mi znat odgovoriti. Znači, ako sad uspješno položim maturu, upišem ekonomiju ovdje i pošaljem njima sve svoje dokumente.. Zanima me šta oni točno gledaju kod upisa, tj. kakvi su im kriteriji ako znate? (točnije, ne znam kako to baš ide pa me malo strah oću li upast ili ne )

Kate

Gost

0 0

Kate

Gost

0 0

MISTER X

Gost

0 0

EJ PRIJATELJU

Chuck

Gost

0 0

Pozdrav svima,

naime završio sam 3 godine informatike na TVZ, i sad bi upisao Master program na TUW. Vidim da treba priložiti diplomu, a ja ću ju dobiti tek na promociji u 12. mjesecu. I isto tako me muči to što traže neku potvrdu od mog fakulteta s kojom mogu nastaviti/upisati diplomski ovdje. Nije mi jasno što je to?

 Kažu: (We need the special university entrance qualification.It's a confirmation from your University,which says that you are allowed to start/continue the Master programme(Business Informatics).The confirmation has to be valid for the semester you want to transfer to VUT.)

mala plava

Gost

0 0

ja mislim ici studirati u bec (ili salzburg) medicinu pa bi me zanimalo ima li kakvih stipendija i pomaze li to sto imam austrijsko drzavljanstvo

medwien

Gost

0 0

@mala plava

 

Za medicinu u Beču moraš položiti prijemni ispit tamo, i dokazati znanje njemačkog (još nisam siguran kako to ide), vjerojatno ne moraš jer imaš državljanstvo. Idem uskoro u Austrijski kulturni forum u Gundulićevu 3 da se raspitam, možda i u ambasadu, tamo možeš dobiti info o stipendijama.

Medizinische Universität Wien je 2008. uveo prijemni i kvote - austrijski državljani se natječu za 75% mjesta, EU-državljani 20% i nicht-EU Bürger 5% mjesta. Pretpostavljam da ti onda spadaš u ovih 75%.

maja

Gost

0 0

bok!

 

ja sam peta godina prava i zanima me diplomski u becu! molim sve koji mi mogu nekako pomoc da posalju na mail majamarijazg@hotmail.com info

pliz!!!!!!

Anesa

Registriran uporabnik

0 0

Zdravo, ja u aprilu zavrsavam srednju skolu, zaintersovana sam za dobivanje stipendija za studiranje u Austriji.Njemacki jezik odlicno govorim, tako da mi to nije problem.Pa ako neko ima neku stranicu koja bi mi mogla pruziti potrebne informacije moze mi se obratiti na e-mail anesax@hotmail.com. Hvala!

Sara

Gost

0 0

Pozdrav ja zavrsavam ekonomsku skolu u Hrvatskoj i namjeravam upisati managment u Beču...s obzirom da pri obrani maturalnog rada dobivam diplomu zavrsene srednje skole, treba li meni jos i matura polozena??

Hvala pomozite pliz

Sara

Registriran uporabnik

0 0

Pozdrav ja zavrsavam ekonomsku skolu u Hrvatskoj i namjeravam upisati managment u Beču...s obzirom da pri obrani maturalnog rada dobivamdiplomu zavrsene srednje skole, treba li meni jos i matura polozena??

Hvala pomozite pliz

richplain

Registriran uporabnik

0 0

Pozdrav ja zavrsavam ekonomsku skolu u Hrvatskoj i namjeravam upisati managment u Beču...s obzirom da pri obrani maturalnog rada dobivam diplomu zavrsene srednje skole, treba li meni jos i matura polozena??

Hvala pomozite pliz

Midhat

Gost

0 0

Pozdrav, ime mi je Midhat i sledece godine zavrsavam srednju skolu.  Vidio sam da si zainteresovana za arhitekturu u Becu.  Zanima me da li si uspio/la upisati se tamo, ako jesi da li mozes da me add na fb jer me zanima par stvari vezano oko prijemnog ispita i smjestaja  u Becu...unaprijed hvala https://www.facebook.com/midhat.salkic

Lola

Gost

0 0

Ja razmisljam o studiju medicine u Beču, pa me zanima koliko je studij medicine u becu bolji od studija medicine u Zagrebu?  

UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana