Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

odlazak u Australiju

Dodan: 03.05.07 @15:48:52

minka

Gost

0 0

Jeste li vidjeli ovo da se može otići u Australiju na tri mjeseca za koja čitavo vrijeme radiš i ideš u školu. Nije bitno niti da si student, niti moraš čitavo vrijeme raditi. Radiš što želiš i naučiš dobro jezik. Šta mislite o tome? Meni uistinu treba da naučim engleski jer ga pojma nemam, tako da bi to bilo dobro možda. Australija je i puno mirnija i usporenija od Amerike i nema toliko azilanata u njoj. Nekak si mislim da je to možda bolja opcija za učenje jezika. Ionako volim brda i planine više od užurbanog velegrada.

ja

Gost

0 0

australija ima "falš" engleski (npr. OK = EK itd.) a azilanata ko u prići -od vijetnamaca do indijaca!

minka

Gost

0 0

zezaš? A da li znaš onda neku opciju za ljude koji su već diplomirali i koji žele ići raditi i učiti engleski u Americi? Jel ima takvo što? Na neka 2 mjeseca? Malo mi je previše samo platiti školu stranih jezika, smještaj i hranu, a da ništa nisam zaradila. Jel ima nešto recimo da možeš raditi i u isto vrijeme ići u školu stranih jezika? Tako da bar dio para vratim? Jel možeš ono raditi barem kao čistačica tamo? Ne znam šta drugo mogu kad ne znam dobro jezik.

ja

Gost

0 0

ne zezam! Prebaci se na španjolski i peri na Kubu - tamo nema azilanata a i jeftinija karta

Gost

0 0

a ti malo zaj? ako imaš neki prijedlog ili savjet kako otići u Ameriku na rad i učenje jezika, reci, a inaće šat d fak ap! kad čovjek diplomira ono što njima ne paše ( ekonomija) uopče ne znam koji način postoji da tamo odeš na dva mjeseca kao odmor. samo možda upisati neku školu. a ako oćeš ići raditi to možeš samo kao student. ne znam zašto.. imaju neke čudne razloge. ili nači posao preko neta. samo ne znam koji.. kad ne znaš engleski što možeš biti uopće? čistačica, možda konobarica i ništa više.. a to su sve zanimanja da nemreš zaraditi ni za osnovne životne troškove, ako želiš ići i u školu

ja

Gost

0 0

jel to gore minka? Kaj je to zaj? ,dobro,idemo dalje, vidim da ti engleski ide ko štucavica (šat d fak ap!- kaj je pak to?!) i bilo bi ljepo da se netko javi i pomogne ti.Osobno sam nekad mogao ali čovjek je umro i -gotovo. Radi se o Australiji gdje je on nalazio posao,stan i hranu a davala mu se provizija od plaće - ali ,umro. Za početak ako si iz Zg. imaš na Svačićevom trgu blizu Haulikove neku mormonsku crkvu koja ima besplatne seminare engleskog (moja prijateljica je tamo hodala) a s obzirom da su dosta informirani možda bi te mogli uputit na neku adresu.Ko pita ne skita

minka

Gost

0 0

he, he. thanks. očito ću se morati snalaziti na svakakve načine kad u Hrvatskoj kao luzer samo zauzimam prostor i udišem previše zraka.. ;)

minka

Gost

0 0

kad bi u hrvatskoj i za luzere poput mene bilo više mjesta, ostala bi ovdje, ali kad u Hrvatskoj je dozvoljeno živjeti samo visoko produktivnim i sposobnim ljudima, kakva sama nisam. danas ako se oćeš ovdje zaposliti, moraš imati karakteristika dobrih bezbroj, tako da je to gotovo nemoguće. moraš biti divan, krasan, simpatičan, fin, dobar, slušati mnogo, ponašati se kao da te nema. a kako kad to nisam i to ne znam. da znam, ostala bi ovdje.

-----

Gost

0 0

Joj pa minka je i ovdje! Gdje god da na forumu kliknes samo minkine jadikovke! Vjerojatno si ti jedna usamljena osoba i nikoga nemas da te u stvarnom svijetu poslusa, pa tu pises kilometarske jadikovke. Minka -get a life- joj da oprosti, lapsus, engleski ti je katastrofa. To ti minka znaci da si nades zivot.

minka

Gost

0 0

to šat d fak ap, je zezancija. svaka pametna osoba to kuži!

----

Gost

0 0

vjerojatno ne znas kako se to pise na engleskom, pa je sad to kao zez. ima pravo tko ti kaze da stucas engleski. stucaj ti samo i dalje. moram ipak priznati da si smjeh od zene.

ja

Gost

0 0

pa gdje si minkica - nemoj da te nema! Ima kaj novog u tvom mikro životu? A slika?
UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana