Raširi krila

Vidi zadnju objavu ...

tefl diploma

Dodan: 06.04.07 @16:39:54

lili

Gost

0 0

Hej, ljudovi.:))Mene zanima jel neko od vas zna za opciju predavanja engleskog jezika bilo gdje u svijetu (španjolaska prije svega) ako se dobije TEFL diploma(teaching english as a foreign language)??jel ima ko iskustva, informacije?jel me mozete negdje uputiti?

Gost

0 0

ma ne zna tu niko niš. znaju samo sračkati.

lili

Gost

0 0

kaj fakat niko nije cuo za ovu mogucnost i nema nikakvih informacija???gonna kill myself......:))

Gost

0 0

evo, ako ti šta pomaže! http://www.iro.hr/index.php

lili

Gost

0 0

EEEEJ, hvala ti, Bog ti platio, hahahaha To je to, nasla sam....jos jednom HVAAAALA

Gost

0 0

hvala. ovo Bog mi platio mi više vrijedi od bilog čega. ;) šta znaš toliko dobro engleski da bi išla na pripreme za Toefl već? ja sam već zvala i rekli su mi da oni ništa posebno ne pripremaju nego samo pokazuju primjere šta će biti na ispitu. ako ti engleski nije nešto onda radije upiši školu. A šta te zanima predavanje negdje vani na engleskom govornom području? Šta si završila?

Gost

0 0

zbilja te ne želim razočarati, ali mislim da nažalost taj Toefl ne znači toliko koliko misliš. on može biti samo neki uvod da upišeš postdiplomski ili studij kod njih. jedna mi je cura baš sa dolje teme rekla da kod njih profesor možeš biti jedino ako imaš magisterij i to najbolje na njihovom fakultetu. ne znam da li je to laž ili ne. najbolje surfati,pa odi na njihov oglasnik. :) :) ako znaš toliko engleski.

lili

Gost

0 0

Hej:)engleski ucim citav zivot, koristim ga svakodnevno, imam najboljeg prijatelja engleza..........mislim da sam ok u njemu:)zavrsila sam filozofki, i radim na tome da odem iz hrvatske,barem na par godina.preispitujem sve moguce opcije..a,to za tefl mi je reko taj frend jer je to vani najnormalnija stvar da ekipa polozi taj test i onda imaju vise opcija pri zaposljavanju u stranim zemljama

lili

Gost

0 0

a, ti?kakve ti informacije trazis?:))

Gost

0 0

ali kaj si završila? koji smjer? našla sam jedan fantastičan oglasnik koji traži profesore, pa sam poslala mail, da li postoji mogućnost da se zaposlimo.

minka

Gost

0 0

šta bi htjela raditi btw. predavati što? ja ću ovu godinu dana raditi na mojem engleskom, ali ako postoji mogućnost da odem u Ameriku raditi i nešto drugo dok ne usavršim engleski otvorena sam za te opcije. poslije bi također htjela raditi u školi, ali ta mi je cura rekla da to mogu samo oni koji imaju magisterij. ne znam da li se naši fakulteti tamo priznaju..

Gost

0 0

ako hoćeš javi mi se na mail, pa popričamo i dogovorimo se. možemo zajedno tražiti čega ima na netu.. prvo moramo naći neki oglasnik. ali izgleda da oni nemaju tipične oglasnike kao mi. daj probaj naći nešto, bolje se služiš engleskim od mene vjerojatno

lili

Gost

0 0

moj mail ti je iva323@net.hr,sad moram ici ,al obavezno sibni mail..pozdrav:)

minka

Gost

0 0

ništa od toga. bila sam na njihovom oglasniku. ima na tisuće poslova. nisu oni ko mi. apsolutno svugdje traže magisterij. apsolutno svugdje. nije bitno da li je fakultet ili škola. magisterij najmanje. dobro je cura rekla.. nemamo sreće. jedino vrijedi otići tamo, naučiti super jezik, pa tamo magisterij završiti.. bojim se da niti hrvatski magisterij ne priznaju. ja ti dam web adresu, pa im pošalji pismo, da li možemo mi iz Hrvatske raditi tamo? tako je najbolje. nitko ti neće na našim forumima dati ne znam kakve obavijesti.. ;) ne znaju ljudi to sve

minka

Gost

0 0

mislim da ti je najbolje tamo upisati neku višu školu, ako ne možeš na magisterij, pa kad to završiš imaš mogućnosti. očito možeš profesor bit samo sa magisterijem. dobri su oni!
UPOZORENJE: STA putovanja ne snosi odgovornost za komentare posjetitelja. Komentari odražavaju osobno mišljenje pojedinca. Zadržavamo pravo na ne-objavu ili obris teme.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana