Raširi krila

Put oko svijeta

Takvo putovanje svatko želi, no ostvari ga samo šačica sretnika. Danas taj podvig nije više tako neostvariva želja te si ga mogu priuštiti gotovo svi. Put oko svijeta može trajati od dva mjeseca pa sve do godine dana. Putovanje se prilagođava vama, a pomoću agencije STA putovanja takvo je putovanje još prilagođenije vašim željama i potrebama. Naš agent uvijek će vam biti na raspolaganju, pobrinut će se za rezervacije vaših letova, nepredviđene promjene puta ili moguće nesporazume s aviokompanijama. Dostupna vam je naime besplatna 24-satna telefonska podrška. Zvuči li dovoljno primamljivo da istražuješ dalje? Da, definitivno! Otvori svoje srce i slijedi svoje snove.

A sada dosta priče, prijeđimo na akciju! Već smo pripremili nekoliko super kombinacija. Koja je opcija najbolja za vas?

Savršena kombinacija putovanja i odmora. Od istraživanja grada do ronjenja na rajskim otocima. Doživljaj te istovremeno potpuno isključenje. Prikladna kombinacija za avanturiste, kao i za adrenalinske sportaše i gurmane. Doživjeti možete sve: uputite se na adrenalinski penjački pohod u Aucklandu, a onda odmah nakon toga možete zaplesati na festivalskoj mjesečini na Fidžiju. Jeste li veći ljubitelj odlične tajlandske hrane ili ukusnih burgera? Nije važno jer će se na vašem tanjuru ionako naći sve.

Izazov putovanja: Usudite se pobijediti strah te isprobajte bungee jumping s Kawarau Bridgea na Novom Zelandu.


Za sve one koji su oduvijek željeli lutati velikim svjetskim gradovima te doživjeti sjaj i puls kaotičnih metropola. Kombinacija letova obuhvaća optimalnu dozu adrenalina, istraživanja, zabave i opuštanja. Glavni šoping čeka vas u Dubaiju gdje ćete po povoljnim cijenama moći nabaviti sve što vam je potrebno za ostatak putovanja. Zatim se putovanje nastavlja preko Tajlanda, Australije i Novog Zelanda gdje vas čeka nezaboravno istraživanje prirodne baštine. Putovanje završava u sunčanoj Kaliforniji gdje možete surfati ili se pak prošetati vinskim stazama.

Izazov putovanja: Kušajte pečenog skakavca i druge kukce na food-marketu u Bangkoku.Zašto je to putovanje savršeno za vas? Jer ste oduvijek željeli provesti Novu godinu u kupaćem kostimu i sada vam to omogućavamo. Nudimo vam mogućnost dočeka Nove godine u Sydneyju gdje ćete ju zajedno s mnogim drugima moći proslaviti na plaži. Tako ćete također izbjeći glavnu sezonu na Tajlandu i kišu u vrijeme praznika na Baliju. Umjesto toga ludo ćete se zabaviti tijekom vožnje helikopterom preko Darwina ili na odličnom koncertu u Sydneyju. Putovanje možete završiti glamurozno – u Los Angelesu na dodjeli Oscara.

Izazov putovanja: Naučite surfati i priuštite si tečaj na Baliju.


Razveselit će nas vaša pitanja i mišljenja poslana na naš mail. Možete nas i nazvati na 0800 1998 ili posjetiti našu agenciju na adresi Andrije Hebranga 22 u Zagrebu.

All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana