Raširi krila

Aviokarta London

avio karta London

Avio karta

Cijena putovanja kreće se od 600 kn naviše.

Cijene aviokarata za London dnevno se mijenjaju. Na cijenu najviše utječe popunjenost kapaciteta na izabranim letovima te vrijeme putovanja. S obzirom na vaše želje provjeravamo sve raspoložive redovne linije iz Ljubljane i iz ostalih obližnjih zračnih luka

London ima više zračnih luka u koje lete različiti avioprijevoznici: Heathrow, Gatwick, Stansted, City, Luton i Southend. Najbolja je i najpovoljnija veza slijetanje u zračnu luku Heathrow jer ima direktnu vezu s podzemnom željeznicom linijom Piccadilly. Iz zračne luke do grada najbrže se stiže vlakom Heathrow Express (15 min). Kartu za vlak ili autobus možete kupiti prije no što krenete na put, a za prijevoz podzemnom željeznicom preporučuje se kupnja kartice Oyster Card.

Najpopularniji dijelovi grada za boravak ili pak provođenje poslijepodneva su: Bayswater, Camden, Covent Garden, Hyde Park, Kensington, Notting Hill, South Bank, Soho, Westminster

Ostavi upit

Smještaj

Cijena smještaja u hostelu od €25 naviše.

Cijena smještaja u hotelu od €40 po osobi (dvokrevetna soba).

Savjet: ako putujete u London, rezervirajte hotel s barem tri zvjezdice. Najbolji su kvartovi za smještaj: Soho, predio oko Kings Crossa, Covent Garden i Bayswater. Ljubiteljima različitih supkultura i alternativne glazbe savjetujemo kvart Camden Town.

Preporučujemo

Kada se putuje 

London je prekrasan tijekom cijele godine. U ljetnim mjesecima dani su duži i topliji, parkovi su živahniji, a ako pronađete pravi termin možete uhvatiti i dobar koncert. U zimsko blagdansko vrijeme grad dobiva posve drugi čar. Brojne dekoracije i lampice stvaraju pravu zimsku atmosferu, a trgovci blagdanskim popustima brinu za povoljnu kupovinu od sredine studenog pa sve do početka siječnja.

* cijene su informativne i mogu se dnevno mijenjati .


All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana