Raširi krila

10 razloga za rezervaciju karata u STA putovanja

Povoljne cijene avio karata za SVE putnike!

U našoj agenciji avio karte mogu rezervirati SVI putnici bez obzira na status ili dob. Nudimo avio karte svih avio kompanija za sve destinacije svijeta. Imamo pristup posebnim cijenama i ponudama koje NISU objavljene na internetu.

Posebne ponude za mlađe od 29 godina, studente, profesore i učitelje!

Osim redovnih avio karata nudimo i posebne cijene za mlađe od 29 godina, studente, profesore i učitelje! Te ponude mogu biti čak do 1.500 kn povoljnije, a najveće su razlike u cijenama za Aziju i Australiju. Navedene cijene nisu objavljene na web-stranici, nudimo ih isključivo u agenciji STA putovanja. Jedini je uvjet izrada ISIC (studentska), IYTC (iskaznica za mlade) ili ITIC (profesorska) iskaznice. Više o tome na: www.isic.hr.

Povoljne promjene datuma na avio karti

Često su putovanja toliko zabavna da biste ih najradije produžili ili se zbog neplaniranih obaveza morate vratiti ranije . U oba slučaja potrebna je promjena datuma avio karte, što u cijelosti obavljamo mi - agenti. Prilikom kupovine karte informirajte se o mogućnostima promjene.

Osiguranje od otkaza putovanja

Kako bismo vam mogli garantirati povoljnu cijenu avio karte, savjetujemo vam da ju kupite nekoliko mjeseci prije putovanja.  Međutim u međuvremenu se može dogoditi da niste u mogućnosti krenuti na put. Zato vam u našoj agenciji nudimo osiguranje od otkaza putovanja - uzrokovano nepredvidivim okolnostima.

Asistencija u nepredviđenim situacijama

Tu smo za vas i u slučaju nepredviđenih situacija, poput otkaza leta od strane avio kompanije, kašnjenja leta, gubitka prtljage i slično. STA putovanja kontaktirat će vas prije polaska ukoliko dođe do bilo kakve promjene na letu.

Poslovnice diljem svijeta

STA putovanja dio je jednog od najvećih lanaca putničkih agencija u svijetu (STA Travel), što znači da možete potražiti našu najbližu poslovnicu u 85 zemalja svijeta.

Otkaz putovanja

Ukoliko ste spriječeni otputovati, potrebno je otkazati avio kartu prije upisanog polaznog leta. STA putovanja za vas će kontaktirati avio kompaniju i pokušati dogovoriti što veći iznos povrata novaca.

Dodatna prtljaga i životinje na letu

Ako na put želite ponijeti i dodatnu prtljagu, sportski rekvizit, glazbeni instrument ili ako s vama putuje kućni ljubimac, naša agencija šalje zahtjev za prtljagu/životinju aviokompanji. Prije izdavanja avio karte dobivate povratnu informaciju o odobrenju vašeg zahtjeva, ili o odbijanju istog. Obavještavamo vas o troškovima takvih usluga koje određuju aviokompanije.

Veliki izbor putnih zdravstvenih osiguranja, hotela/hostela, putničkih paketa/tura, putničkih vodiča ...

Osim avio karata, nudimo bezbroj usluga za sve vrste putnika. Kod nas možete ugovoriti putno zdravstveno osiguranje, potražit ćemo vam smještaj u hostelu/hotelu, rezervirati ture, izlete i aktivnosti na destinaciji, a u ponudi imamo i velik broj Lonely Planet vodiča za različite destinacije!

Aktualna ponuda akcijskih cijena na Facebooku i web-stranici

Pratimo ponudu avio kompanija i nudimo informacije o cijenama avio karata. Na web-stranici i Facebooku objavljujemo akcijske cijene i najbolje ponude kako bismo putnicima pružili što više informacija o atraktivnim destinacijama i razdobljima u kojima se isplati putovati!

Rezervirajte još danas!


All we do is travel

S posjetom i korištenjem web stranice pristajete na kolačić. Pročitajte više o kolačićima.

STA putovanja
Andrije Hebranga 22, 10 000 Zagreb

0800 19 98

info@staputovanja.com

Svaki radni dan nas između 9 i 17 sati možete dobiti na telefonskim brojevima:

ZAGREB
T: 01 488 63 40
M: 099 488 63 40
F: 01 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb

LJUBLJANA
T: +386 (0)1/ 439 16 90
T: +386 (0)1/ 439 16 91
M: +386 (0)41 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana